Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Post autor: forumowicz »

Mario501961 pisze: 02 paź 2019 17:52 A gdzie Maria nam zagięła ?
Jestem, jestem w trakcie świętowania😀😀😀Pozdrawiam serdecznie 😉
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kejton »

Marysiu a co świętujesz???
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: oborniczanka »

Pamiętaj Marysiu że oktawa trwa osiem dni :P więc i My się jeszcze zalapiemy na to swietowanie :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Urodzinki, skończyłam 18 tkę 😆😆😆
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kejton »

Marysiu 18 obchodzi się cały tydzień, więc i my się załapiemy na opijanie. :lol: :lol: :lol:
No chyba, że Mariusz wyśle nas do lasu :cry: :cry: :cry:
Kemot49
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2019 17:18

Post autor: Kemot49 »

Lola nie przeginaj z tym na żywo 🤣🤣🤣bo Ciebie znajdę w tym Toronto a Toruń duży tylko pozornie
Kemot49
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2019 17:18

Post autor: Kemot49 »

My już jedziemy na oparach. Ale jest siła i się nie poddajemy. Jutro Maximus w sobotę powtórka w niedzielę zgon🤪🤪🤪 i powrót do rzeczywistości
Magducha
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2019 16:02

Post autor: Magducha »

Cześć wszystkim. Jestem z turnusu co to się właśnie kończy. Pierwsze senatorium moje i również byłam pełną obaw przed wyjazdem . I jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Fantastyczny czas . Kupa zabawy....śmiechu....I kaca .....prawda Kemot49? Grunt to zgrana paczka. Rady od Kemota jak najbardziej trafne. Z mojej strony dodam jeszcze że Ci co jadą autem niech nie wykupuja parkingu z ośrodka ( 10 zł/ dobę) . Zaparkować możecie już wszędzie bo jest po sezonie i miejsc parkingowych do wyboru i koloru poza ośrodkiem A i tak blisko . Kobietki- zabierzecie kiecki na balety i wygodne buty bo na dyskotekach można nie jedne obcasy zostawić. Maksimus- super zabawa i obsługa. Kawiarnie ośrodka ( tam robione są ośrodkowe dyskoteki ) bojkotujcie bo rwa 5 zł za wejście niby nie pieniądz Ale od swoich nie powinni brać. Baza rehabilitacyjna znakomita...obsługa ich również. Nic nie jest robione na odwal także nie liczcie że na kacu pospicie A potem na ładne oczy " podbija " wam zabieg :D :D . My mamy jeszcze blisko zabke Ale z tego co wiem po naszym turnusie mają ja już zamknąć , ale jest tu na miejscu ( krótki spacer ) polo market. Lub w Dziwnowie Biedronka ( 3km ) . Także kto jedzie autem niech zapasy % zabierze ze sobą ( niestety tu jest drożej) W biedronce w Dziwnowie najbliższy bankomat . Także zabrać kasę w gotówie ( oj A idzie jej tu że ohoho ;) ) ...Kobietki...strój kąpielowy- weźcie dwa - nie miło się zakłada jeden który ciągle jest mokry. Nic tu nie schnie z racji wilgotności A grzejniki jak narazie ledwo ciepłe. W pokoju na stanie macie czajnik do kawki , szklaneczki i łyżeczki . I nic więcej. Także jeśli komuś potrzebny talerzyk itp zabrać ze sobą. No i oczywiście jak nie lubicie pić z plastiku to zabrać szkło :D

Jako ratownik medyczny zalecam również zabrać rapacholin na wątrobę. Niestety pod koniec turnusu może już mieć biedna problemy ale na pocieszenie już w pierwszym tygodniu nie budzicie się z kacem hehe. Pewnie klimat ( A może zanik krwi w Alko) :D
Ja trafiłam na ekipę z którą można było konie kraść- tego samego Wam życzę. 😊 bawcie się dobrze i ostrożnie co by nikomu nic się stało. Pozdrawiam
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: oborniczanka »

Dzięki za tak wyczerpujace info :serce: :kwiat:
Lola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2019 23:14
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Lola »

Kemot49 pisze: 03 paź 2019 12:27 Lola nie przeginaj z tym na żywo 🤣🤣🤣bo Ciebie znajdę w tym Toronto a Toruń duży tylko pozornie
Haha...zgadzam się Toruń to dziura😂...
ODPOWIEDZ