Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest jeszcze taka miłość
ślepa bo widoczna
jak szczęście
pół radość pół rozpacz
ile to trzeba wierzyć
milczeć cierpieć nie pytać
skakać jak osioł do skrzynki pocztowej
by dostać nic
za wszystko
miej serce i nie patrz w serce
odstraszy się kochać Jan Twardowski
Kto cię, miła, wymarzył
Z ciemną smugą na twarzy,
Kto wymyślił twoje imię najsłodsze?
Kto cię z obłoków wyłowił
Podobną mgle i duchowi,
I kto do twych wysokości dotrze?
Nasze dni są coraz to krótsze,
Może jutro, może pojutrze
Zblednie miłość wymyślona omylnie,
Liście, co już pożółkły nieco,
Odrywają się od drzew i lecą
Jak w rysunkowym filmie.
A tu spływa niebieski wieczór,
Wiatr szeleści w dziwnym narzeczu,
I zdmuchuje twoje oczy najmilsze,
Słowa gasną, stygną i bledną
I już kocham cię tylko jedną,
I wieczorną radością milczę. Jan Brzechwa
...... To życie codziennie przynosi mi nowe wrażenia czasem dobre czasem złe... Muszę je z dumą przyjmować „na klatę” i nigdy się ich nie bać... Chyba jestem w stanie wytrzymać bardzo wiele...Muszę mieć tylko w sobie wolę walki z przeciwnościami losu oraz strachem...Czasem czegoś bardzo pragnąć.....i wtedy w każdym dniu odnajduje szczęście i nadzieję ......miłość a marzenia się spełniają ...czasem troszkę później...ale wiem że ....one czekają na mnie
Moje życie jest czasem odbiciem moich myśli... Może dlatego ciągleu uczyę się myśleć tak, aby było ono szczęśliwe?…Afirmować pozytywnie i świadomie...Nawet pomimo, wbrew i na przekór…sobie
Witać życie…każdego poranka z uśmiechem...i każdego wieczoru układać się do snu z fajnymi myślami ....
Każdy mój dzień jest zaproszeniem do szczęścia.... dopiero ranek .... ale ostatnio przeogromne szczęście przeplatało się z ogromnym stresem i strachem ...tęsknotą ,,,Ale i wtedy cieszę się każdą chwilą z Tobą…
..........Każdego dnia sięgam gwiazd, być może nie dotknię żadnej z nich, ale i nie skończę z garściami pełnymi błota....Staram się o tym pamiętać każdego dnia
Moje szczęście przebija się zza chmur… Sięgam po nie....Nie odkładam tego na potem…Nie mówię może,kiedyś…Bo czy stać mnie w życiu na odkładanie czegokolwiek na potem Ono ostatnio jest nieosiągalne w tych chmurach a może gonić szczęście Wiem ja nie mogę po prostu dać mu uciec.