Sanatorium Hotel Olecko Turnus od 02,01,2020

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
janusz11
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2017 21:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium Hotel Olecko Turnus od 02,01,2020

Post autor: janusz11 »

Witaj Warden
Chętnie zabiorę się z Tobą do i z Olecka.
Jestem z Łukowa.
Czy masz jeszcze miejsce?????
Janusz
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

waderan pisze: 13 paź 2019 17:14 I tak się robi gówno burze Niemożna edytować wpisu więc tak zostaje jak ktoś nie wybiera się po co pisze?Dla dowartościowania się ?Dla pochwalenia się wiedzą ?Dla dokopania komuś?Jak ZUS-owi popieram.Jak osobom piszącym w temacie to sensu nie widzę.
Witam,Waldku z całym szacunkiem-pisałeś z którymś ze swoich postów że oderwałeś się od forum-rozumiem że nie wszyscy mają czas tu pisać i czytać-to normalne,zapewne nie wiesz że ostatnio pojawiło się dużo pseudo kuracjuszy którzy piszą opinię-laurki wybranym nowym ośrodkom rehabilitacyjnych-doszło do tego że Admin usuwał wpisy bo skierowane było zawiadomienie przed-sądowe po reakcjach na pseudo wpisy,podobnie jest w temacie Wyjeżdżam do Sanatorium-różnego rodzaju wpisy aby tylko Ośrodek był WIDOCZNY :!: to tyle tytułem wyjaśnienia,powtarzam raz jeszcze ,nikt tu się nie chce Wymądrzać i dowartościowywać,jesteśmy po prostu uczuleni na pewne Ośrodki i stąd Nasze reakcje bo widzimy to na bieżąco,wszyscy którzy są tu aktywni zapewne wiedzą o czym piszę,Pozdrawiam Serdecznie,Dużo Zdrowia Życzę i samych Udanych Turnusów Rehabilitacyjnych :)
waderan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2015 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: waderan »

I chętnie bym zmienił ten wpis z tytułem ale nie potrafię lub nie mam uprawnień ;(
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Poproś Admina i tytuł zostanie zmieniony.
moderator
Moderator
Na forum od: 19 cze 2013 09:12
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Hotel Olecko Turnus od 02,01,2020

Post autor: moderator »

Mogę usunąć słowo "sanatorium" w tytule co nie wprowadzałoby w błąd. Zresztą jak spojrzymy na inne wątki, to z reguły jest podawana nazwa miejscowości i ewentualnie nazwa ośrodka. Słowo sanatorium raczej rzadko jest dodawane bo i po co ma być? Po raz, że nie zawsze wyjazd jest do sanatorium lecz często do ośrodka rehabilitacji lub np. do szpitala, po dwa często jedzie się po prostu do uzdrowiska czyli nazwa miejscowości wystarczy, a na miejscu towarzysze podróży rozchodzą się do swoich ośrodków. W przypadku Olecka, które nie jest uzdrowiskiem trudno byłoby w nim szukać obiektu zwanego sanatorium.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ