Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princusiu do roboty się bierz i stawaj na nogi. Jestem z Tobą bardzo i wspieram w tych trudnych chwilach. Koniec księżniczkowania korona z głowy i do walki ruszaj.
A ja dzisiaj grasowałam po Wrocku i Opolu.
Niestety nie dla przyjemności tylko z obowiązku. Pogoda zarąbista była. Chciałoby się by jeszcze trochę taka u nas gościła.
Papatki, kolorowych ❤
Felice pisze: 26 paź 2019 09:09
Princusiu do roboty się bierz i stawaj na nogi. Jestem z Tobą bardzo i wspieram w tych trudnych chwilach. Koniec księżniczkowania korona z głowy i do walki ruszaj.
Korona wisi na kołku a ja robię co mogę. Dziękuję Felice za słowa wsparcia
Witam,Princi chyba czekała żeby przestawić zegary na czas zimowy Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam-zwłaszcza dla tych Bardzo Potrzebujących Miłego Popołudnia i Wieczoru Życzę
Dobry wieczór
Ysy Atinko , dziękuję za miłe powitanie
Andrzej jak zawsze pozdrowienia
Princi
Deszczowy wieczorek
Po kuracji ,czas powrotu do pracy
Hello nocne marki
Wprawdzie już Cię Witałem Grażynko ale mogę to Zrobić raz jeszcze z Przyjemnością Piękny Dzionek już się skończył a teraz już jesień Miłego Wieczoru raz jeszcze