Poza tym ze wszystkim zgadzam się z poprzednikiem .T wygląda jak zakład karny (nawet ta wieżyczka na dachu to przypomina)
Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio
Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio
Poza tym ze wszystkim zgadzam się z poprzednikiem .T wygląda jak zakład karny (nawet ta wieżyczka na dachu to przypomina)
Bez ładu i składu ta Twoja wypowiedź. Pofatygowałam się, żeby policzyć, to co napisałeś: użyłeś 1574 znaków i nie użyłeś ani jednej kropki, żeby zakończyć zdanie!!!
Jeżeli na turnusie zachowujesz się tak jak wygląda Twoja wypowiedź, to nie dziwię się, że jesteś źle traktowany - chama traktują po chamsku! Ostre słowa, ale się zdenerwowałam.
Byłam w Stróżach w październiku - moją wypowiedź możesz przeczytać na 5 stronie tego forum.
Wprawdzie na moim turnusie nie było automatów do wrzątku, ale po wrzątek nikt też nie biegał do recepcji - powiedzmy sobie szczerze: zakaz zakazem, a grzałka albo czajnik był w każdym pokoju...
Sprzątaczki nie sprzątają? To nie hotel 5*, żeby sprzątać codziennie pokoje! Poza tym jak dbasz- tak masz!!! Uśmiechniesz się do jednej czy drugiej Pani sprzątaczki, zagadasz miłym słowem, to z pewnością posprzątają pokój. No ale to kwestia sprytu i kultury, a z tym chyba u Ciebie krucho...
Pragnę Ci również przypomnieć, że nie jesteś na wczasach tylko na prewencji ZUS - prawdopodobnie jesteś chory skoro Cię tam wysłali?
Dlatego nie ma co tak narzekać - tu reklamacji nie złożysz.
Nie bądź takim malkontentem. Rozejrzyj się dookoła - z pewnością jest tam z Tobą mnóstwo fajnych ludzi, którzy w tych nie całkiem sprzyjających warunkach nie narzekają, a wręcz przeciwnie dobrze się bawią i są zadowoleni!!!
Bierz z nich przykład i wykorzystaj pozostałe dni turnusu...
Pozdrawiam!
Po to zrobiono to forum aby każy powiedział to co mysli o danym sanatorium , a nie po to aby pani która zjadła wszystkie rozumy pouczała innych ortografi i stylu pisowni , chcialem przekazać ludziom to co mysle o tym obiekcie a nie pokazywać im jak ładnie potrafie zakończyć zdanie kropką czy przecińkiem . (kropka)
Pisze pani ze zachowuje sie pochamsku , a skąd pani może wiedziec jak sie zachowuje to ze pisze o sanatorium w podniosły sposób nie oznacza ze jestem chamem , ale oczywiscie pani wszechwiedząca tak uważa too tak ma być . ( kropka )
Mówi pani ze to nie hotel 5* , ja prosilem sie pań sprzątaczek pare dni zanim łaskawie wbiegła oburzona do pokoju z mopem i zgrubsza przemyła podłoge , tyle !
ale oczywiście pani wszech wiedząca i wszechsprytna załatwia takie rzeczy jedną prośbą .(kropka)
Owszem są tu bardzo fajni kuracjusze , ale nie na tym rzecz polega ze ja będe wystawiał ocene sanatoriu według kuracjuszy , tylko według ich pracowników i stylu przeprowadzania zabiegów i o tym wlasnie pisalem w poprzedniej wypowiedzi , Owszem jeżeli pani przeleżała cały pobyt na łóżku popijając kawe i czytając ' Swiat Kobiety ' to gratulacje , mogło być naprawde ciekawie .( kropka ) Użyłem 4 kropek
Wybieram się samochodem i mam prośbę do byłych uczestników tych Zusowskich wczasów jak wygląda sprawa z parkowaniem auta. Nigdzie o tym niema ani słowa.Pozdrowienia Jędrek.
Mam serdeczną prośbę o kontakt z Panem tel lub e-mail .podaję mój adres [email].eu.
i mam kilka pytań a nie chcę poruszać tych tematów na forum.
pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Kuba