Samotny wyjazd na wiosnę - gdzie warto jechać w góry?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Samotny wyjazd na wiosnę - gdzie warto jechać w góry?

Post autor: forumowicz »

Zakochasz się...aparat w dłoń, szczególnie rano. Wiosna tuz tuż...ale późną jesienią i zimą też pięknie. Będziesz miał pytania nie krępuj się i pisz. :kwiat:
forumowicz

Dużo oglądałem okolice Szklarskiej i Świeradowa lub Kudowy, Polanicy i Dusznik. Oczywiście na razie poprzez Google maps. 😉
Możliwość zwiedzenia kilku miejscowości na raz i to za jednym zamachem, wspaniała sprawa.
Pytanie tylko, gdzie założyć bazę wypadową, czyli czy ktoś może polecić osrodek lub kwaterę? Co warto zobaczyć?
Planuję jednak wyjazd samochodem, żeby móc pozwiedzać okolice.

Pozdrawiam.
A.
forumowicz

Wysłałam Ci parę propozycji. Jak pojedziesz autem żaden to problem zobaczyć wszystkie te miejscowości i okolice. A mamy je piękne. Moim numerem 1 od lat jest Polanica. A tam lody różane w kawiarni w Pijalni. Mniam. Udanego wypadu.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: strapper »

Dzień dobry
Miło czytać, że oprócz mnie, są osoby dla których spacery i wloczegi po szlakach są na pierwszym miejscu.
Korzystają z tematu opiszę, co przydarzyło mi się przed paroma laty w Rownicy w Ustroniu. W drugim dniu pobytu przykleilam kartkę na tablicy ogłoszeń, że szukam osób na górskie szlaki i .... cisza. W połowie turnusu jakiś dowcipniś odpisał :
,, Długo jeszcze będziesz szukać,,

Pozdrawiam życząc udanego wyjazdu :kwiat:

PS Jeśli miałabym wybrać miejsce zdecydowanie Kotlina Kłodzka lub Beskid Sądecki
forumowicz

Strapper. Jezeli będziesz mieć kiedyś ochotę na wypad w naszych okolicach i nie denerwują Cię Ci chodzący wolniej daj znać. Uwielbiam łazikowanie.A ludzie jak to ludzie boją się bo a nóż widelec jesteś zboczeńcem 8-) ? Tutaj też jesteśmy anonimowi, wielu pewnie myśli..to tylko Internet....
Udanych wypadów i odkrywania nowych zakątków.
Kto wie może w końcu Asklepiosowi nie uda się samotny wypad bo mu kilku Forumowiczów dojdzie? :lol:
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: strapper »

Dziękuję za zaproszenie Czekoladko.
Kto wie, może kiedyś :kwiat:
ODPOWIEDZ