Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie
Po długim oczekiwaniu w kolejce otrzymałem sanatorium Energetyk w Krynicy. Czy ktoś wybiera się ze mną do tego sanatorium w tym terminie 2019-11-10 - 2019-12-01? A jak ktoś już był to może napisać jakie ma wrażenia z pobytu
Pozdrawiam
Część! Ja byłem w Energetyku 4-lata temu.Rozmawiam teraz często z kuracjuszami, którzy tam bywają.Każdy ma pozytywne zdanie zarówno na temat zabiegów, obsługi, zakwaterowania jak i wyżywienia.Lepiej nie mogłeś trafić.Jedyny mały problem to parkowanie auta, jeśli jedziesz tam swoim pojazdem ale i ten problem można rozwiązać parkując nieco niżej.
Witam serdecznie ja wprawdzie jadę do krynicy od 14.11 do 5.12 ale do sanatorium mswia nie byłem w krynicy byłem natomiast w Szczawiu zdroju w sanatorium Młynarzi nie byłem do końca zadowolony zabiegi ok ale budynek stary nie remontowany pokój cijasny jak na dwie osoby okna nieszczęsne ale okolica piękna