Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Forumowiczów - jedzie ktoś w tym terminie i do tego sanatorium ? A może napisze ktoś kto był i coś ma do powiedzenia nt samego Nałęczowa i sanatorium , zabiegów itp. Pytałem juz o to w innym dziale ale nikt się nie odzywa- może w tym miałem zapytać?
Hej Jacek dziś dostałem ale już napisałem odwołanie właśnie do Nałęczowa to zemsta zusu ta miejscowość jest w zasięgu mojej ręki tj 68 km bywam tam na niedzielne kawy i spa ....
Ładne miasteczko A i do Kazimierza blisko klimat fajny ale znam tam każdy kamien kazda ulice .Jeżeli uwzględnia moja prośbę ......Ale wątpię w to bo termin mam od 14.03
.2020 więc chyba się zalapiemy .....