Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O, jednego Buziola udało mnie się złapać
Dzięki za poranne pozdrowionka i życzę miłego wieczorku. Wpadłam do domu i zaraz muszę już gonić na spotkano... Ode mnie duże Buziole dla Kochanych Forumowiczów obu płci oczywiście
Maryann pisze: 19 lis 2019 20:30
Witajcie ...Widzisz Andzia..chętnych nie widać A Andrzej mnie do Macieja wysyła..
..........Oj MaryAnno
Skąd Ja Ci Inwalida stary Zgred wezmę ....George Clooney czy innego przystojniaka.
No nie ukrywam Byłem z Panią MaryAnną na Kawie NORMALNIE MILION Dollarów :serce
A do pieca to Najlepiej 5 kg szamotu i Dobrego Zduna ew Białego Murarza .. Znam Takiego kiedyś blisko praktykował Nasz ....Andrzej tylko 60 km
Milion dolarów??? Boś okularów zapomniał... ... Szamotu?? Ło matko, takie cóś to u moich rodziców w letniej kuchni jeszcze jest.. nawet ładne ..kaflowe.. ..babcia chleb w takim piecu piekła..
Witam,weź tu człowieku zwierz się koledze z branży to wszystko wygada wszak w niejednym piecu się paliło i z nie jednego pieca chleb jadło Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam-Dziękując za te które tu dotarły,Miłego Wieczoru
Sympatyczna Krajanko w tym piecu co ja odsługiwałem to topiło się tzw . kęsy stalowe złom i bardzo wysokie napięcie i rzeczywiście jak to w hutnictwie używało się szamotu
Maryan a może tu po prostu chodziło o takiego co szczęście przynosi kominem-nie mylić z Mikołajem-jak w piosence......bo zawód kominiarski ja mam i na czyszczeniu kominów się znam,swą miotełką robię ruch w tył i w przód i gotóweczki biorę za swój trud