Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jacky6
[email]
·
6 min Jeśli przez przypadek odbiorę takie połączenie to mówię - Nie skorzystamy - tutaj zakład pogrzebowy - ostatnia droga.
Cytuj Tweeta
Jan
[email]
· 20 godz.
Dzwoni dzisiaj do mnie facet i z wyraźnie ukraińskim akcentem zaprasza do udziału w prezentacji i do odbioru robota kuchennego.
Złodzieje i oszuści zatrudniają Ukraińców bo chyba Polacy nie chcą już dla nich pracować.
Pogoniłem dziada.
Momentalnie działa. Polecam metodę odstraszania.
Po połączeniu numer dodatkowo blokuję.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Znakiem tego Panie Dziejku czyli Pani Nutko.
Frajerów jest co nie miara o czym donoszą media.
Wspomagane przez policję.
Tyle, że wstydzą się schować ze wstydu, że tak się dali nabrać...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Owszem , otrzymywałam takie pierdoły (przepraszam) ale szybciutko kończyłam rozmowę i n-ry tel. blokowałam . A smsy dziwnej treści zablokował mi mój operator sieci i spokój . Powiem Wam tylko , że to okropnie działało mi na nerwy......