Kołobrzeg- Mewa
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: Kołobrzeg- Mewa
przed chwilą przez Messengera rozmawiałam z koleżanką, która jest w Mewie 3, razem z mężem i oglądałam ich, jak mieszkają... jest w pokoju na trzecim piętrze, budynek połączony.., trzy piętrowy, lekko ścięte nad łóżkiem poddasze i na środku pomiędzy dwoma oknami jest łoże małżeńskie... Ale dlatego piszę, ponieważ mi powiedziała o tej numeracji, która teraz jest inna i być może albo źle zapamiętałam albo wtedy było inaczej, ale trudno, jest chyba tak jak Darek pisze....Ale i tak ja się gubię z tymi mewami, bo tam nigdy nie mieszkałam.. W tym momencie chciałbym Ci przekazać wiadomości z tego miejsca.. To co wiem, koleżanka mi przekazała, że Mewa 2 jest teraz w remoncie i tam są straszne hałasy teraz... Natomiast Mewa 3 jest już po remoncie i tak jak mi pokazywała pokój piękny, odmalowany, jak komercyjny !!!; Bardzo ładny, jasne biało - szare meble, z toaletką, gdzie w biurku po lewej jest lodówka, z boku TV i wiadomo nad biurkiem duże, szerokie , poziome lustro, z boku dwa fotele i stoliczek a w łazience prysznic - kabina zamykana, umywalka, toaleta a także suszarka biała do włosów!!!! własność mewy... Okna z roletami nowoczesnymi, z materiału..
Teraz szła na 14.30 na obiad, na II zmianę..
Ponoć w Verano mnóstwo ludzi na dancingach i mieli też wieczorek zapoznawczy w Lechu, gdyż koleżanka z mężem niedawno zaczęli turnus..
Serdecznie pozdrawiam....
Wszystkiego dobrego życzę..
- andrzej590
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 12:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Kołobrzeg- Mewa
- andrzej590
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 12:58
- Oddział NFZ: Śląski