Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj erpe ! Ja byłam w Ustce w Perle w tym roku w maju na przełomie czerwca. Nie wspominam zbyt miło tego pobytu: do centrum i serca Ustki dobre 3km.Na deptak tyle samo. Pokoje są 1 i 2 osobowe. Jeżeli chcesz jedynkę to musisz przyjechać dzień wcześniej i przed południem,bo ja przyjechałam wieczorem i iuż nie było. I za nocleg zapłacisz 120zł ze śniadaniem.Jest mini sklepik na miejscu ale niewiele można w nim kupić. Ty jedziesz samochodem to nir będziesz miał tych problemów. Kawiarnia jest czynnna od godz.17tej.Wieczorki na żywo trzy razy w tygodniu. Jedzenie bardzo,bardzo przeciętne i dla faceta może być mało. Baza zabiegowa średnia. Jak ja byłam to w pokojach byłó bardzo zimno bo już nie grzali. Plaża bardzo blisko to jedyne plus u mnie,ale pogoda nie dopisała. Dobrze że dziewczyna która mieszkała ze mną była fajna. Parking jest. Pozdrawiam.
Byłem w Ustce w ubiegłym roku w samym centrum w radości, a ta twoja perła faktycznie na końcu świata. Chodzi mi jednak o trasę przejazdu. Ja w tamtą stronę jechałem przez Toruń a wracałem przez Gdańsk siódemką i tą trasę ci polecam zdecydowanie. Trzy czwarte trasy do Gdańska to nowa dwupasmówka a czas przejazdu taki sam choć troszkę dalej. Twoja trasa nafaszerowana radarami jak dobra kasza skwarkami, jak mawiał Pawlak w samych swoich. Kolega w jednej miejscowości załapał dwa mandaty. Życzę miłego pobytu.
Witam Byłam w takim terminie w ubiegłym roku. Do centrum i na deptak całkiem spory kawałek. Chodniki nadają się do łamania nóg, bardzo żele oświetlona droga.Na recepcji panie do miłych nie należą, zabiegi średnie,jedzenie masakra.Kawiarnia czynna była codziennie ,muzyka mechaniczna, ludzi bardzo mało, alkoholu wręcz odwrotnie. Do plaży kawałek, tyle że była brudna, połamane gałęzie, pniaki. Pobyt w Perle był wyjątkowo ciężki. Byłam wcześniej w Radości i to już zupełnie inna bajka.
Witam. W Perle byłem w styczniu 2013 jechałem z pewnymi obawami co do ośrodka, ale na miejscu okazało się że niepotrzebnie. Pokoje jak już pisano powyżej 1 i 2 osobowe, 2 km do miasta ale to nie problem - spacer czy podjazdka zawsze się znajdzie. Parking na terenie ośrodka darmowy - przynajmniej taki był w styczniu. Plaża rzut beretem, baza zabiegowa na miejscu, mała kawiarenka z potańcówkami - 3 razy w tygodniu za "moich czasów". Posiłki całkiem, całkiem lecz na dwie zmiany - związane z godzinami zabiegów. Obsługa na tzw. stołówce raczej do miłych nie należała, za to na zabiegach oby wszędzie rehabilitanci tacy byli. Można organizować ognisko we własnym zakresie - my zrobiliśmy bodaj 4 czy 5 takich seansów. Ale najważniejsze to nastawienie z jakim jedziesz - wypocząć i odreagować "podratowując" zdrowie. No i ekipa na jaką trafisz - moja była ok kontakty utrzymujemy do dzisiaj i odwiedzamy się wzajemnie. Podsumowując polecam i raz jeszcze bym tam pojechał.