Rejestracja NFZ numerki
-
forumowicz
Rejestracja NFZ numerki
Czy morze mi ktoś podpowiedzieć na jakiej zasadzie działają te numerki.
I czy bliżej niszej numeracji piszą .
Do kąd i date.
Bo muj numerek jak na razie to z dnia na dzień spada w duł.
-
maria stefaniak
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 30 lis 2011 15:54
Re: Rejestracja NFZ numerki
Pozdrawiam
-
forumowicz
Dziekuje za podpowieć.maria stefaniak pisze:Numerki z każdym dniem maleją. A jeżeli chodzi o to czy będzie napisane dokąd jedziesz i kiedy to w pewnym momencie będzie można przeczytać w przeglądarce skierowań do sanatorium.
Pozdrawiam
A jeszcze jedno. W tej hwili muj numerek ma 503 to ile musi zmaleć tak mnije więcej by przeczytać wyszukiwarce pełne dane co do wyjazdu.
-
forumowicz
Dzięki za informacje-pozdrawiampoznanianka pisze:Witam! Ja dostałam skierowanie mając 172 numerek .Pozdrawiam B.
Czy może jest ktoś na forum, kto otrzymał skierownie w ostatnich dniach? Interesuje mnie na jaki teraz termi przysyłają skierowania?
-
forumowicz
To chyba zależy z jakiego województwa i jakie sanatorjum.sarna34 pisze:6 paźdxziernika 2011 r. numerek był dość odległy - 13620. Dziś, czyli 23 stycznia 2012 r. wynosi 5430, więc wniosek z tego, że szybko schodzą te numerki.
Czy może jest ktoś na forum, kto otrzymał skierownie w ostatnich dniach? Interesuje mnie na jaki teraz termi przysyłają skierowania?
Ja mam akurat z Dolnoślaskiego i poszpitalne leczenie .
Oni inaczej przydzielają poszpitalne a inaczej uzdrowiskowe.
Ja składałm w gruniu 2011 i miłam 858 a dziś 503.
W informacji która przyszła mi do domu napisali czas oczekiwania na wyjazd 1-2 kwartał 2012.
-
forumowicz
To jest to podzielone na kwartał.
Np: z kwartału stycznia-luty i marca numerki dosyają przydziła n a następny kwartał, czyli na kwiecień, maj i czerwiec.
i tak przez cały rok.
Morze ktoś już zna swój numerek i przydział to niech się z nami podzieli.
Będzie nam to łatwiej rozgryś.Pozdrawiam
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz