Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
-
patrycja_19842
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 sie 2013 18:08
Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
2 pobyt tam? Czyli przeżyć można
a ile masz lat? Ja mam termin 3 listopad:-/
-
kasia43
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2013 13:32
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
-
zbeti
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2013 14:39
- Staż sanatoryjny: 0
Hejka napisz coś więcej jak jest w tym sanatoriun.Jak z wifi można będzie połączyć sie z internetem chociaż na chwilę
Co ze sobą zabrać
Będę wdzięczna za podpowiedzijadę po raz pierwszy i niewiem jak mam sie przygotować do tego wyjazdu.Mam 37 lat także jesteśmy w jednym wieku 
-
kasia43
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2013 13:32
- Staż sanatoryjny: 1
Napisze tak, wi-fi jest na pierwszym piętrze, bez problemu można było się połączyć. Ja zawsze łączyłam się w swoim pokoju i było spoko. Nie nudziliśmy się w ogóle chociaż jak ktoś wspomniał jest to dziura totalna. Ale jak było zgrane towarzystwo to nigdy się nie nudziło(można znaleźć opinie o pobycie na stronie szpitala). Były wyjazdy po zabiegach do Ciechocinka, Torunia czy też Inowrocław.Co wieczór potańcówki, palarnia na tarasie.Ja wybrałam ponownie Aleksandrów z uwagi na zabiegi i podejście rehabilitantów do pacjentów ( bo tak można nas nazwać). Co zabrać ze sobą?. Napisze tak, w tym czasie jak byłam nie było rewii mody co mi odpowiadało. Każdy chodził na luzie.Trzeba koniecznie zabrać ze sobą ręczniki...do użytku w pokoju jak i na basen, kąpiele w borowinie ( oczywiście jak ktoś ma je przepisane)...oczywiście pranie w ręku