Anusiu, nauczono mnie wierzyć w Boga i we własne siły, ale wiary nigdy za wiele.Chcę wierzyć ludziom (choć często się zawodzę). Chcę wierzyć w lepsze jutro ( choć co dzień widzę nowe kłody pod nogami) i dlatego podnoszę głowę, wypinam pierś do przodu i idę kochać świat.anusia153 pisze:Wydaje mi się, że jej Ci nie brak
Tajemnica kobiety !
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Tajemnica kobiety !
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Margot, widocznie jesteś kochana. Uosabiasz kobiety z mojego rodzinnego, dzikiego wschodu. Pozdrawiam.margot pisze:Panowie![]()
,,gdzie diabeł nie może to kogo pośle "![]()
![]()
...i my jesteśmy słabe
-
forumowicz
Zawsze wierzyłam ludziom może za bardzo .Przykro jest jak zawodzą ci na których zawsze można było polegać.Jest takie powiedzenie "jak umiesz liczyć to licz na siebie" smutne ale prawdziwe.Zbigniew- I pisze:Anusiu, nauczono mnie wierzyć w Boga i we własne siły, ale wiary nigdy za wiele.Chcę wierzyć ludziom (choć często się zawodzę). Chcę wierzyć w lepsze jutro ( choć co dzień widzę nowe kłody pod nogami) i dlatego podnoszę głowę, wypinam pierś do przodu i idę kochać świat.anusia153 pisze:Wydaje mi się, że jej Ci nie brak
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Staż sanatoryjny: 4
Czesc Królowo ,,,kiedy my sie spotkamy? mam prosic admina o audiencjemargot pisze:Witaj
?
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Marika, aby kobieta mogła być słaba, musi mieć przy sobie silne i opiekuńcze ramię na którym może zawsze się oprzeć i które jej nigdy nie zawiedzie. Niestety, to często kobieta musi być tą silniejszą osobą. Boleję nad tym i Ci współczuję, a jednocześnie wstyd mi za część płci brzydkiej.marika pisze:Ja nie należę do kobiet słabych....niestetychciałabym czasami poczuć się słaba,zależna od kogoś,może ktoś wtedy chociaż z żalu przytulał by mnie pocieszając....a tak co każdy myśli że wszystko potrafię i bezlitośnie to wykorzystuje
romantyzm nie jest modny ale czy napewno niechciany przez kobiety
ja mówię TAK
![]()
![]()