Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miluta pisze: 27 lis 2019 22:10
Witam wszystkich dziś dostałam skierowanie do Moniuszki w Dusznikach Zdroju od 7 stycznia. Czas zacząć myśleć, co spakować Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
Gratuluje.
Duszniki są ciekawe, piękne okolice.
Jesli możesz podać, przy jakiej liczbie - numerze dostałaś skierowanie . Ponadto kiedy składałaś do NFZ .
Ja także z mazowieckiego mam numer w okolicach 6000 . Chce sobie przybliżyć, wyliczyć ewent date swojego wyjazdu.
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej