Wyjazd do Rabki Zdrój 09.01.2020 OLSZOWKA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjazd do Rabki Zdrój 09.01.2020 OLSZOWKA

Post autor: Insignia 2010 »

W Stróżach, Rymanowie Krynica Zdrój w pierwszym nie byłem w kolejnych tak , tam przejęte są obiekty prywatnie . 😎😎😎😎ta fala niedługo ogarnie wszystko
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kurczę to i rygor musi być straszny 😉😉😉ale elektroniki jeszcze na szyję, ani czipow 🙈🙈nie zakładają 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2019 14:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Maria Maria »

:D :D na szczęście nie zakładają żadnych nowości elektronicznych😛😛😛ino meldunki itp 😜😜😜wszystko idzie ogarnąć. Jak masz cel rehabilitacji i oderwania się od rzeczywistości to fajne miejsce😝😝A jak cel imprezy to różnie z tym 🤔🤔😝😝😝
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol: pokoje dwuosobowe z łazienką i WC i to jest najlepsze. 😜Obiekt czysty.telewizor trza wykupić ale ino 3 kanały i nonstop to samo 😛😛😛😛czyli nutkę zbuntowany anioł 😡mam dość 😡😡. Czajniczek na korytarzu i do wykupienia do pokoju za 20 zl.Zamiast klucza karta magnetyczne 😜😜😜. Zabiegi na terenie ośrodka lub w drugim budynku 😝przejście przez dziecinne sanatorium. 😛😛😛
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obiekt ponoć Zusu. Pacjenci z NFZ i ZUS. Ale liczę że to jest w dzierżawie🤔🤔😜😜😜😜a stołówka zaraz koło wejścia. Śniadania 8 obiad 13 kolacja 17 i zapomnij o wcześniejszym wejściu na ten obiekt jedzeniowy. 😝😝😝Wycieczki organizują ale zawsze musi być określona ilość ludzi. 😛😛😛Sklep blisko Żabka 😡ale ciut dalej super sklep i różne inne typ mini galeria i ceny normalne. 😛
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z tego co zauważyłem na południu Polski to większość sanatoriów podejmowane jest prywatnie przez notabli z PiS....To dochodowy biznes im lepszy tym lepiej król płaci na niego ....zresztą to zaraz widać remontuja i przekazują prywatnie 🙈🙈przy dzisiejszych zmianach w gospodarce sanatoryjne trudno niedługo będzie z tego dobrodziejstwa korzystać. Skoro już zabierane są pieniądze z funduszu dla niepełnosprawnych na trzynastki dla emerytów...Tak że ciężki los nasz będzie....rehabilitacja będzie dla uprzywilejowanym.🙈🙈🙈
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

😜😜Polityka nie. Życie tak. 😛😛Miłego dnia i czekam na relację z Olszowki 😝😝🥳szczęśliwego Nowego roku 2020 🥳🥳
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej nie wiem co według Ciebie oznacza,,, polityka nie życie tak,,,,wiem to na podstawie wiedzy zdobytej w miejscach pobytu ....na pedno opiszę to wszystko ze swojej styony
Ale wiesz jak jest ile ludzi tyle spostrzeżeń , sam tu czytałem różne opinie na ten temat.
Pomyślności i mniej glupoty 🙈🙈🙈w Nowym Roku 2020 👍👍
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:shock: głupoty 🤔🤔🤔🤔to się nieda 😝😝ten wiek tak ma 😝😝fakt ile ludzi tyle spostrzeżeń 🥳🥳🥳🥳
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D poprostu za dużo polityki i już 😛😛😛😛a życie 🥳🤔jest piękne ino ludzie do..... 😝😝😝
ODPOWIEDZ