Sanatorium Hutnik Szczawnica
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Sanatorium Hutnik Szczawnica
Bardzo proszę o informacje o sanatorium Hutnik w Szczawnicy,wybieram się tam na turnus. Ciekawi mnie jakie są pokoje, jakie w nich warunki,czy wszystkie są z łazienkami, jakie wyżywienie,czy jest sie gdzie wieczorkiem potańczyć
, oraz najważniejsze jakie zabiegi, czy na miejscu, czy jest basen rehabilitacyjny.
Oraz proszę o wszelkie inne informacje na temat tego miejsca. Dzięki za wszelkie wieści- dobre i złe. Megi 
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Re: Sanatorium Hutnik Szczawnica
Witam ! Bylam w Hutniku 2,5 roku temu.Kawiarenka w budynku .Basen w sanatorium Budowlani .Wiekszość zabiegow na miejscu .Pokoje różne z lazienkami i bez.Jedzenie bardzo dobre i dużo .Może teraz się zmieniło ale jest tam zimno ,wieje na korytarzach .Ja mieszkalam na 10 piętrze jak wiało to okna chciały wyjść z futryny .Nie bierz pokoju od szczytu ,masakra.Balkony są duże .Czajnik na korytarzu jeden na całe pietro .Internet w holu przy recepcji .Nie wiem kiedy jedziesz ale weż wygodne buty .Wszędzie są górki i jest stromo .Pozdrawiam B
Re: Sanatorium Hutnik Szczawnica
W Hutniku byłam w 2008 roku w sierpniu. Byłam bardzo zadowolona, bo trafiłam na wyborowe towarzystwo. Jest tam świetny masażysta i całkiem dobre zabiegi. Wtedy było zdecydowanie więcej mężczyzn niż kobiet, co jest wybitną rzadkością w polskich sanatoriach. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Na basen chodziłam do "Budowlanych". Górki i stromizny nie były takie straszne.
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki