wyjezdzam do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

wyjezdzam do sanatorium

Post autor: andrzej1955 »

Wyjezdzam do Krynicy na turnus od 5 03 moge zabrac kogos z Lodzi lub okolic jadacego w tym terminie do Krynicy lub Muszyny byle nie nudziarza byloby weselej
adlerdana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 16:51

Re: wyjezdzam do sanatorium

Post autor: adlerdana »

Witaj.W Mielcu byłam ale prywatnie więc było super. Osoby, które były z NFZ również nie narzekały. Poproś o zabiegi do południa bo wtedy więcej wolnego. Jeżeli jedziesz pierwszy raz do Krynicy to myślę , że będziesz za nią tęsknił. Ja co rok wyjeżdżam choćby na weekend. Bardzo Ci zazdroszczę, że otrzymałeś skierowanie właśnie tam. Ja 13 lutego wyjeżdżam do Dusznik też z Łodzi. Jak wrócisz podziel się wrażeniami. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: wyjezdzam do sanatorium

Post autor: andrzej1955 »

Dzieki za odpowiedz Krynica to moj bardzo dobry znajomy nie masz mi czego zazdroscic bo marzylem o Busku ale pomarzyc mozna moze zalapie sie jeszcze na resztki sniegu i marcowe slonce pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ