Krynica Zdrój od 25 stycznia 2020

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2018 13:30
Staż sanatoryjny: 5

Re: Krynica Zdrój od 25 stycznia 2020

Post autor: ciekawska12 »

Dziękuję Czarodzieju za Twój opis :) chętnie skorzystam z basenu o ile czas pozwoli. Milo się czyta gdy ktoś zadowolony. O sanatorium do którego jadę naczytałam się samych złych opini a mimo to staram cieszyć sie z wyjazdu :lol: mam nadzieje,iż mocno przesadzone :shock: :shock: pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Cześć,zorganizujcie jakieś spotkanie w Krynicy pod koniec stycznia,widzę,ze trochę osób z forum tam będzie,myślę,że dobrym organizatorem byłby MłodyChłopak
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

barrrdzo dobry pomysł :!: :D
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Czarodziej »

wow :mrgreen: jestem na TAK!!!!
hihi, ciekawi mnie naprawdę czy młodychłopak20+ z kawką zajrzy??? :lol:
jakby co to wyjeżdżam z Krynicy 25 :roll:
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 13:10
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ollalaola »

ciekawska12 pisze: 09 sty 2020 09:52 Dziękuję Czarodzieju za Twój opis :) chętnie skorzystam z basenu o ile czas pozwoli. Milo się czyta gdy ktoś zadowolony. O sanatorium do którego jadę naczytałam się samych złych opini a mimo to staram cieszyć sie z wyjazdu :lol: mam nadzieje,iż mocno przesadzone :shock: :shock: pozdrawiam :kwiat:
Krynica przecudowna, do tej pory pogoda rozpieszczala, slonecznie, lekki mrozik. Dzis lekkie ocieplenie i jak na razie brak slonca. Jestem w sanatorium Nad Kryniczanka. Nie jest to SPA , ale zabiegi na miejscu, co wazne, zima akurat. Lekarz rozumiejący potrzeby pacjenta i dobra kadra. Posiłki takie sobie bez cudow, ale wystarczajace. Wszedzie blisko. Dodatkowo od stycznia uruchomiony bezplatny bus uzdrowiskowy, ktorym bez problemu mozna sie dostac na Jaworzynę, i nie tylko. Towarzystwo , jak wiadomo w kazdym turnusie rozne. Bedziesz zadowolona ze wzgledu na zabiegi i na piekno okolicy. Na reszte musisz sama zapracowac . Pokoje przyzwoite. Mieszkam w jedynce w czesci B, nie narzekam. Pokoje w czesci A sa po remoncie, wiec ciut lepiej. Udanego pobytu . :)
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Super :!: :!: :!: bardzo mnie cieszy taka opinia , to chciałam usłyszeć :!: może jeszcze jakaś podpowiedż co np. koniecznie powinnam zabrać (oprócz pozytywnego nastawienia, bo takie mam ) i gdzie można fajnie spędzić wieczór mieszkając w Kryniczance? :)
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sorry :!: ...Nad Kryniczanką...
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Ciekawska na wieczorne pogaduchy w fajnym klimacie polecam Małopolankę, 8-) ;) a na wieczorną gimnastykę Prezydenta. :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Co rusz i fajne miejsce , przez tydzień codziennie gdzieś indziej , a później w miejscu gdzie najlepiej :)
ciekawska12
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Z taką wiedzą czuję się przygotowana do wyjazdu 8-) a ,że wiedzy nigdy dość, więc jakby coś jeszcze to piszcie :!:

Dziękuję za każdą podpowiedż :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ