Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: Nutka »

No pewnie,żem się stęskniła...kto to widział tak wsiąknąć :twisted:

Zajęta była :roll: .....pewnie cały sezon złapała :twisted: :lol: :lol:
A Jokera oglądałaś :?: ....dobry film :)

Chyba czas śniadanko zjeść,niewirtualne ,bo coś opózniona dziś jestem,a od tych obrazków najeść się nie da ;)
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Stęskniła się :roll: no no no :oops:

A owszem...... "Jokera" już dawno zaliczyłam :D
I serialik pyknęło się na raz. Miałam nastrój na "ławników" :D

No tak.. nas nakarmiła wizualnie, a sama idzie się najeść :D A smacznego...... i zdrowo wcinaj :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ojej jak mi Muzyczka walnęła po oczach , aż mnie poraziło :roll:

Cześć Perełki :)
miło Was widzieć ,
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobrze, że strona minęła :lol: :lol:
Nastała błogość :oops:

Cześć Kwiatuszku :D I zapytam...... jak z samopoczuciem, bo coś mi tu mignęło, żeś Pani była o krok do tyłu :D
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

ANDY12345 pisze: 13 sty 2020 13:59 A Zbyszek kolegą Franka :lol: ... cześć Słoneczka :) , coś widzę że koszule same się adorują :o , a ja adorowałem lekarza :lol: no i już jestem po zabiegu chociaż biegać nie musiałem, ale 4 literki niestety bolą :oops: i nie myślcie o czymś zdrożnym, bo to od siedzenia od rana do prawie teraz :oops: ... za miesiąc kolejny a za kolejny miesiąc kolejny :lol: i zobaczymy jak się sprawy mają :roll:
Andy- mnie niepotrzebny materac odleżynowy!!! i proszę nie sugerować bez potrzeby, i głupio i bezpodstawnie niczego ....Przede wszystkim nie jestem osobą leżącą i dużo młodszą... bardzo bym prosiła bez sugestii...ja mam swój rozum i też wiem co mam robić ...tak się złożyło że używam tego cuda... rozumu.. nie żadnych podpowiedzi nie potrzebuję...Ale są osoby które lubią rozkazywać albo po swojego dyktować..nawet nachalnie.. dziękuję.nie trzeba...zbytni frasunek...

i tak jak piszesz.. prędzej Tobie polecam materac odleżynowy bo miałeś problemy z czterema literami jak sam zaznaczyłeś więc Tobie ów wynalazek, materac odleżynowy jest bardziej potrzebny.... na Cito!!!!
I nie miałam posiedzenia żadnego..przyjechałam wczoraj do Warszawy i mieszkamy w Dziekance,w akademiku Akademii Muzycznej obecnie UMFCh.. na Krakowskim Przedmieściu.. jest super ... Mamy ogólnopolski konkurs, dużo pracy z młodzieżą i studentami i ćwiczymy na instrumentach, a stolica pięknie oświetlona jak w krainie baśni u Pani Zimy...
Pozdrawiam...
forumowicz

Muzyczko , Andy nie proponował Ci materacu przeciwodleżynowego , On mówił o sobie .
Kobietko tu nikt nie atakuje Ciebie i nie ma potrzeby żebyś Ty to robiła .
Rozkoszuj się pobytem w stolicy i nie nakręcaj się niepotrzebnie .
Nie tylko Ty , my także mamy swoje głowy, rozumy, d.... i pilnujemy swoich organów i narządów , nic nam do innych .

O kurczaczki w liczbie mnogiej napisałam , oczywiście to są moje słowa
pozdrawiam :)
forumowicz

Bożenko , kwiatuszek przez moment się hibernował ;) , ale jest oki - poprawiłam samopoczucie :kwiat:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 14 sty 2020 08:19 Cześć poranne Słoneczka :) , Muzyczko na tak długim posiedzeniu to podusia za mało, lepszy materac przeciwodleżynowy :lol: ...
Nutko nie kryj się :roll: , nie konkuruj ze słoneczkiem :oops:
BiBi... doczytaj.. mogę okulary pożyczyć. .!!! :lol:

Miłego... :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja się podpiszę........ miałam pisać, ale wyręczyłaś mnie Basiu. Bo może mało mnie ostatnio, ale przelatując posty załapałam, że biedny Andrzejek sam sobie chce zafundować materac przeciwodleżynowy :D

I fajnie, że samopoczucie już wróciło na właściwy tor.teraz tylko do przodu :D
A tak ogólnie, to jakoś dziwnie mi. Niby styczeń, mrozy powinny być po 20 stopni, a tu....... :D róża mi puszcza listki :?
Co to będzie...... co to będzie :roll:
Obrazek

Muzyczko......... "na tak długim posiedzeniu"............. to Andrzej miał posiedzenie. No i znów będziesz 2 strony ciągnęła temat?? :roll:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bibi pisze: 14 sty 2020 09:50 Muzyczko , Andy nie proponował Ci materacu przeciwodleżynowego , On mówił o sobie .......

BiBi... cytat wcześniejszy mój to jest do tego , co napisałaś..a propos. .że nikt proponował....
ODPOWIEDZ