Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
w lecie też nic ciekawego się nie dzieje oprócz parku i ludzi tam spacerujących no to niem nic iedynie wyskok do zakopanego lub na wielki targ do Nowego Targu niby targ europy największy ale tez tam nic nowego byłem dwa razy na tej targowicy i wszystko to samo co wszędzie
oby było to wtedy spoko , moje było ok oprócz jednego pana odmieńca a byłem w czwórce więc daliśmy radę ,zawsze trafi sie jakaś czarna owca dlatego unikam dwójek według mnie najlepsza trójka lub jedynka jak nie lubisz towarzystwa , ale ta czwórka naprawdę super byłem kilka razy w czteroosobym pokoju i nigdy nie było żle a jaka oszczędność na kasie Pozdrawiam