Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Re: Pogaduchy

Post autor: +alicja+ »

Grażynko, obiecałam i już mnie Margocia ochrzaniła 🤣
Dobranoc🌛
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobry wieczór,
Jestem w pracy a tu policzki mnie pieką :oops: i zamiast koncentracji to pełna dekoncentracja,
a tu i KS i OKS :twisted:
I myślę kie licho się na mnie zawzięło :evil: : ,
a tu proszę Towarzystwo jak się dobrze pod moją nieobecność bawiło :x :lol:
Rozprawę przeprowadzić muszę:
- Bożenko - nicka zmień :lol: na Jokera 8-) :lol:
A córcia to na diecie nie jest, tylko zraziki podjada i chyba z kijkami na obiad się wstawia :lol:
Bożenko uważaj z tymi kijkami, żeby za głęboko nie weszły i google glass załóż, bo jeszcze kogoś nie
zauważysz, a najgorzej, jak tego Pana z kijkami, to będzie katastrofa :kwiat: :lol:
- Nutko Tobie latający dywan jest potrzebny, żeby w podróż długą ruszyć :P :kwiat:
- Bibi wojny zostaw innym, a myśl tylko o przyjemnych rzeczach :kwiat:
- Małgoś - hejt w pewnych kwestiach.... :lol:
- Margotko ten niebiański czerwony kolor to obowiązkowo :kwiat: zawsze musi być :lol:
- O Andy, mówi, że teraz to taka moda, dla bogatych i pewnie Andy Sknerus monety w tych skarpetach trzyma i ciągle przelicza, aż dziury mu się w nich porobiły. Andy, Pierniczku zaspokoję twą ciekawość, tylko uważaj, żeby szczęka Ci nie spadła albo nie wypadła. Słuchaj i wyobrażaj mnie sobie:
Mam 40+ 8-) i kierowcy samochodów na przejściu bez sygnalizacji świetlnej jak mnie zobaczą to zawsze się zatrzymują jeszcze nim do niej dojdę :lol: O dziury w skarpetkach się nie martw, sznurek i szydełko w prezencie Ci wysyłam, jak prać i prasować potrafisz to i szydełkować się nauczysz
Andy lubi moją Muzę, bo myśli mu różne chodzą po głowie, a co do związków on - ona itd. to Specjaliści na Forum już się wypowiadali, Andy coś na ten temat wie :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alicja, nie obżeraj się czekoladkami i ciastkami, bo plisowanka się wyprostuje i po ptokach będzie :lol:
Aluś, Koleżanko dzięki za przyzwyczajenie i akceptację mojej bytności na Pogaduchach :kwiat: ,
chociaż jak to Cytrynek zauważył moje wejście na Forum było hmm... :? :lol: 8-)
Kto ciekaw niech sam poszuka :lol: :lol:
A te apetyczne pocałunki z wirusówką, którą innym na Forum sprzedałam przy okazji tych urokliwych pocałunków po śledziu i czosneczku to myślę, że są albo znaleźli by się chętni,
żeby pokosztować :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

bibi pisze: 16 sty 2020 20:37 Bożenka mnie walnęła po plecach dechą ;) :lol: :lol:
No kurcze.... :oops: ..... ani posypanie głowy popiołem na nic. Będzie mi to wypominała ruski miesiąc :lol: Pamiętliwa Bestyjka. Czyli Bilobilu jeszcze nie musi brać :lol:

A Andzia to prawie że pracę magisterską napisała :D Co za wnikliwość i spostrzegawczość. Wszystko zauważyła, ale co do córci, to po mamusi patyczkowatość wzięła. Znaczy mamusi w Jej wieku :D :D Bo teraz to tu i ówdzie co nieco przybyło :D Więc zraziki spokojnie może pałaszować. Dieta nie jest potrzebna :)

Alicjo..... :evil: :evil: Ja mam na Ciebie oko....... Ty uważaj :evil: Nie masz tam jakiegoś bidulka? Oddaj mu czekoladki :D

Dobrej nocy życzę.... :) Jeszcze jeden odcineczek "MotherFatherSon" i do spanka :)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór,
Bibi tak na marginesie to znalazła się :o "zguba" ;) z ogórkami na okrągłym stoliku numer dwa :lol:
i krąży w drugim obiegu, pomimo Twoich czarów :lol: Bibi muszę dodać Ci mocy, ale to już będzie się działo po demokratycznych wyborach w "magii" :lol: :lol:
Pojawiają się też inne fragmenty, :lol:, do których może czasami warto powrócić :o :o :? :lol: :twisted:
Cytrynku Twoje przepowiednie się sprawdzają, gra się toczy, a świetni aktorzy grają :D :D :D
(nie myślę tu o sobie, bo jestem nowicjuszem :P :o :oops: )
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bożenko, nie TV tylko Kijek i na tańce :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

O tej porze to ja jako starsza pani umoszczę się wygodnie i tylko TV :D
A Kijka wyciągnę na łażenie w sobotę :D :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobrej nocy życzę, :kwiat: :serce: :serce: :kwiat:
muzykę puszczę, bo te niektóre kawałki to chyba nie dają spać 8-) :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=NKCdHIJfr8Y
Idę czytać, testy :twisted: :twisted:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc Bożenko, koniecznie, karnawał trwa :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Andziocha, Ty nie igraj z ogniem😡nie obżeram się, a plisowanki to nie moja bajka🤣
ODPOWIEDZ