Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka pisze: 17 sty 2020 10:12
Ciekawe skąd Margotka tego Pana wypożyczyła ...coś za ciasną kamizelkę ma
Na wdechu ją chyba zapina ...nie dość,że na wdechu,to i na leżąco
Nucia, Pan zgrabny, nie wydziwiaj
Ale nasza Jubilatka na tyłach, w tych korunkach błękitnych stoi i pilnuje żeby cienko kroił
A miała być wyszczuplająca dołem kreacja
W tym fioletowym to pewnie Andy.
I nie fikaj tak wysoko nóżkami Bożenko, bo Ci podwiązki widaćmusiałaś zakładać gumki od słoików, obciach robisz.
Andzia z didżejem flirtuje zazdrosna jestem
Margotko Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia w miłości, nie za dużo gości. Bo to zawsze się tak kończy, że główka rano ból sączy i szklanek może ubyć w barku a po szaleństwach będzie strzykać w karku. Teraz coś na poważnie. Żeby nie było tak doraźnie, że mój humor Ci doskwiera jak Ci ..... ""siątka '' strzela! Szanuj zawsze i wszędzie ludzi. Nawet gdy ktoś bardzo marudzi (na przykład ja).
RudaAndzia pisze: 16 sty 2020 21:14
[...]
- Bibi wojny zostaw innym, a myśl tylko o przyjemnych rzeczach
[...]
Bibi tak na marginesie to znalazła się "zguba" z ogórkami na okrągłym stoliku numer dwa
i krąży w drugim obiegu, pomimo Twoich czarów Bibi muszę dodać Ci mocy, ale to już będzie się działo po demokratycznych wyborach w "magii" [...]
Andziu , musisz koniecznie oświecić mnie co autor miał na myśli