Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Małgoś 14 luty szczególna data
Peonia zagościła ,pozdrowienia na forum przekazałam
Daj nam znaka z zamianą miejsca na kuracje
Niedziela kończy się ,powroty do pracy
Sanatorium miłości oczekuje
Hello pogaduchy
Witajcie, jak wcześniej pisałam, napisałam odwołanie do NFZ pozytywnie rozpatrzono je i nadano mi numer 47, cierpliwie czekam na nowe skierowanie. Obecnie jestem w trakcie rehabilitacji prywatnej i podobno robię duże postępy dziękuje i pozdrawiam. Grażynko jesteśmy w kontakcie
Dzień dobry
Peoniu z zamianą ,sama jestem ciekawa ,zaryzykowanie na maxa ,ale numer pozostał
Więc wszystko , w dobrym kierunku pozostaje jeszcze rehabilitacja
Kolejny pogodny dzień ,nie lubię poniedziałku
Wybywam do pracy ,miło gadusiajcie
Poranną kawusię pozostawię dla wszystkich
Pozdrawiam pogaduchy
Trzeba dobrze sobie ustawić pobudkę
to i poniedziałek jest rewelka Dzień dobry
dzisiaj z kawą to chyba trzeba w separację uderzyć
jedna była rano
teraz jest druga
trzecia dopiero koło południa ale już z dodatkiem