Co mężczyźni lubią w kobietach?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Co mężczyźni lubią w kobietach?

Post autor: many »

Choć wszystkie kobiety pragną, by mężczyźni zwracali uwagę przede wszystkim na ich osobowość, charakter i intelekt, to jednak są przekonane, że to uroda przyciąga i elektryzuje,, wiadomo, że mężczyźni to wzrokowcy. Co nie znaczy oczywiście, że boskie ciało przysłoni im inne walory kobiety, ani tego, iż szukają w swoich partnerkach tylko ładnej prezencji. Wielu panów to przecież nie tylko obserwatorzy, ale także istoty myślące, racjonalne i dążące do szczęścia, które dokonując wyborów życiowych, kierują się także oceną charakteru partnerki, jej intelektu, poczucia humoru, osobowości,,
DLATEGO KOCHAJMY JE JAKIE SA :!: :!: Z WADAMI I ZALETAMI :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
.....many.....
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Adminie :serce: :kwiat: ... ty wiesz co..... :lol: :lol: te kolana i w ogóle całość sprawy.... a to co napisałeś......... ja już zemdlałam.....czy ktoś zadzwoni na pogotowie????? :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

administrator pisze: A gdyby postawić pytanie tak - za co mężczyźni lubią kobiety? Odpowiedziałbym, że za to że pozwalają nam facetom być sobą. Że dają nam możliwość pokazania, iż jesteśmy właśnie mężczyznami, że jesteśmy coś warci. Zawsze przecież szukamy potwierdzenia naszej męskości :) Takie Panie lubimy i w oczach takich Pań chcemy "rosnąć" i rośniemy jeśli mamy szanse. To nas motywuje do działania. A satysfakcja z sukcesu dużego czy drobnego sprawia, że kobieta jest wtedy nagrodą dla prawdziwego faceta. Zacytuję tu słowa z reklamy w nieco zmienionej formie - pozwólcie nam zostać bohaterem we własnym domu :)
Pozdrawiam
Mama cały czas mówiła mi,ze mężczyźni kochają kobiety najbardziej za utwierdzanie w nich poczucia męskości........no i okazuje się,że to prawda.Zresztą życie nauczyło mnie tego samego :D
A tak na marginesie,fajnie Adminie podkreśliłeś,że lubicie "rosnąć",nie dojrzewać ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Alice mężczyźni też dojrzewają tylko z ,,przystankami " po drodze i dlatego to dłużej trwa ;) :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Margot( za chwilę narażę się wszystkim mężczyznom ;) ) mnie również mówiono,że facet rozwija się do 6 roku życia,a potem już tylko rośnie.... ;)
Mężczyźni kocham Was między innymi za te chłopięce "zabawki" i gadżety. :D I pozdrawiam Was wszystkich ciepło i serdecznie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

chyba ja też się narażę :oops:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Alice pisze:Margot( za chwilę narażę się wszystkim mężczyznom ;) ) mnie również mówiono,że facet rozwija się do 6 roku życia,a potem już tylko rośnie.... ;)
Mężczyźni kocham Was między innymi za te chłopięce "zabawki" i gadżety. :D I pozdrawiam Was wszystkich ciepło i serdecznie.
Alice nie miałam na myśli aż tak drastycznej oceny tylko lekko wydłużony proces dojrzewania :)
forumowicz

No no tak z samego rana? :roll: :lol: ;)
Mężczyżni tak naprawdę są wzrokowcami w dzień ,na ulicy w tramwaju w aucie.
Ale czy sa wzrokowcami w małżeńskim łożu? i nie tylko w małżeńskim? ;) :lol:
Nie nie są ,nic ich nie obchodzą wtedy nogi do szyi ,włosy blond a nie czarne,waga modelki.Oni chcą kobietki mówiącej im jacy to są wyjatkowi ,jedyni ,niepowtarzalni,jak nam jest teraz i tutaj dobrze,jak sprawdzają się jako kochankowie,jak pięknie pachną :)
Chcą mieć taką delikatną ,może raz chociaż nie dominującą ,wszak to oni sa tymi którzy rozkosze nam dają :lol:
Więc miłe panie nie gaście światła,nie miejcie kompleksów w postaci 2 kg za dużo,kochajcie mówcie czułe słowa raczej szepczcie ;) :)
A męzczyzna po takiej nocy zrobi prawie wszystko :o dla swojej ukochanej. :kwiat: :lol:
forumowicz

Kruszynko :kwiat:" PRAWIE robi wielką różnicę." :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Analizując powyższy temat troszeczkę szerzej niż poziom łóżka to chłopaki lubią udawać , ale jeśli jest taka potrzeba to stają na wysokości zadania biorąc sprawy w Swoje łapki by nas między innymi chronić ....dużo można by wymieniać ..... :) ;)
ODPOWIEDZ