Jak dojechać do Sanatorium Podhale w Połczynie ze Świdwina?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nanajka
Na forum od: 07 sty 2020 18:01
Oddział NFZ: Podlaski

Re: Jak dojechać do Sanatorium Podhale w Połczynie ze Świdwina?

Post autor: nanajka »

No niestety rodzice nie najmłodsi i przez całe życie nie podróżujący i tylko to że mamy bezpośrednie połączenie pociągowe z Białegostoku do Świdwina uratowało to że w ogóle się zdecydowali i jadą. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, tak czy siak z tego wynika że tylko ten Mikołajczyk i taxi do Połczyna ich dowiezie. Dobrze wiedzieć bo jednak myślałam że taka sierota jestem i temu nic więcej znaleźć nie mogę.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Według e-podróżnik macie pociąg do Świdwina( wyj. 5,31 , na miejscu 15,49) a na stronie Mikołajczyka w rozkładzie są kursy do Połczyna o godz.16,05: 17,20: i 18,05 więc nie wiem w czym problem. Pół godz. i są na miejscu. Tel. do Mikołajczyka: 602 302 682 : 604 721 304 . Zadzwoń i spytaj skąd startuje bus. Powodzenia.
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

Na przeciw wyjścia z budynku dworca PKP stoją busy tej firmy,trochę w lewo autobusy PKS i jeszcze busy z innej firmy.Też jadą do Połczyna.Na dworcu PKS w Połczynie są taxi.
nanajka
Na forum od: 07 sty 2020 18:01
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: nanajka »

Bardzo, bardzo dziękuje wszystkim za pomoc! Wszystko zanotuje i przekaże teściom. Oni starej daty i muszą mieć czarno na białym bo inaczej nigdzie się nie ruszą :/
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Jest jeszcze jedna szansa. Ogłasza się pan Darek ze jedzie z Białegostoku 27,01 do Wieńca i musi przejeżdżać przez Włocławek a z Włocławka jest bezpośredni autobus do Połczyna o godz. 8,30 z D.A i na miejscu jest o godz. 14,00. tel. do pana Darka to [tel] Warto się dogadać bo w ten sposób będą w podróży około 10 godz. a nie 13. Ja bym z tego skorzystał bo może zabrać z domu a jeszcze można się dogadać na drogę powrotną. Powodzenia.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2020 21:40 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nr tel.
Alexa8889
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 paź 2018 15:24

Post autor: Alexa8889 »

Dowieźć teściów najlepiej do Warszawy i Warszawy o2.09 do Kołobrzegu wagon sypialny 159zl .na msc.maly przystanek na odsapnięcie*chyba kolo50min ..i dalej autobusem do samego Połczyna z jakąś godzinkę. To najb3zpieczniejsza podróż. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ