Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Właśnie się zastanawiam kiedy ja będę mógł złożyć wniosek jeżeli byłem w czerwcu 2019 roku. I jak to wygląda w moim przypadku bo mam KHDK,która powoduje ,że czas oczekiwania to około 3 miesięcy. Czy mogę w 2021 czy też szybciej czy też później.
Janek przy nowych przepisów jest , że można składać od ostatniego pobytu 12mc ale musisz się dowiedzieć w NFZ jak jest z honorowym dawcą krwi ? Bo tak to rozumiem ale masz dobrą wiadomość że nie będziesz czekał długo i możesz wybrać sobie sanatorium gdzie będziesz chciał jest to dobre bo każdy kto oddaje krew tak powinien być uchonorowany pozdrawiam