Ostatni czasy pojawia się wiele salonów BARBERSKICH.
Zdaję sobie sprawę ,że od pewnego czasu nastała MODA.
Zarost tygodniowy
czy Broda a jak broda to wypadało by o nią zadbać .
Fakt wielu młodych ludzi stosuje "wspomagacze" ,aby cały rok wyglądać jak św.Mikołaj.
Salony Fryzjerskie prześcigają się w ofertach zachęcających do
Udałem się i ja choć wszyscy wiedzą że może zdarza mi się zarost max 3-4 dni ,ale aby zapuścić PROFESJONALNĄ BRODĘ to należy mieć predyspozycje i..
Nie ukrywam ,że raz wytrzymałem 30 dni nie było wtedy barberów ,ale chyba nie wyglądałem zbyt dobrze.
Ale do brzegu jak ostatnio poucza mnie Franek.
Będąc u Barbera ,ale chodziło o fryzurę ..co On mógł zrobić na włosach max 8-10 mm
Ale upiękrzył podgolił i...
ZAUWAŻYŁEM u tego Pana Fryzjera-Barbera ,że używał brzytwy !!!!!
Męska część forum zapewne Pamięta ,że brzytwy były na wyposażeniu fryzjerów do początku Gierka ,później zostały wycofane ze względów sanitarnych..
Interesuje mnie jaka jest Opinia Koleżanek Forumowych odnośnie tego trendu , bo co nie ukrywam obserwując TV niektóre Osoby lepiej wyglądają ogolone wiem ,że chcą być trendy ,ale czy Mężczyzna 60 + ma tak bujny zarost i brodę jak Pan 30+
Kolejna sprawa może Wśród Nas są osoby i wytłumaczą Mi ,że pozwolono znowu Fryzjerom-Barberom na używanie BRZYTWY
I kolejna fajna sprawa u tego Barbera to nawet mozna było poprosić o szklankę wiskacza i to z woda w pełni profeska zero coli do wiskacza.