Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W ubiegłym roku się nie sprawdziło z tego co tu piszecie a moje obserwacje tak ,bo kwiecień był już ładny. A w tym roku według moich obserwacji w kwietniu już też powinno być w miarę ciepło...sama jestem ciekawa czy tak będzie. Prowadzę taką obserwację już parę lat i się sprawdza, nawet znajomi mówią że jestem czarownica a ja tylko obserwuję szyszki na swierkach .Miłego
Mamy krety , oj mamy . Nie wiem co to oznacza ale te niby słodkie małe stworki kilka nowych kopczyków postawiły . Wczoraj nie było dzisiaj sa a niby ziemia zmarznięta
A U mnie czosnek wypełz i sterczy dumnie. Cygano trzymam kciuki za Twoją kwietniową przepowiednię...Chciałabym naładować akumulatorki nad morzem.
Pozatym podobają mi się mordki świstaków, nawet jeżeli nicćwiczyć sreberka nie zawijają.