st lucas Świeradów zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2013 08:49
Oddział NFZ: Śląski

Re: st lucas Świeradów zdrój

Post autor: sandra15 »

hej no ja też żałuje że nie bedziemy miały okazji się spotkać zawsze to milej jechać i już kogoś znać nie wiem jak Ty ale ja jade tam ze zus wiec naprawde nie wiem co mnie tam czeka podejrzewam ze pacjenci z nfz są napewno lepiej traktowani no ale nie gdybam zobaczymy co bedzie ;) niestety ze wzgledu na mój kregosłup musze jechać chyba zus sie boi ze będe na zwolnieniach przesiadywać ;) a tak wogóle to jak sobie pomysle ze czeka mnie jeszcze równe 20 lat pracy to i sie odechciewa wszystkiego sory tak mi sie na refleksje zebrało.Czekam na relacje i życze oczywiscie udanego pobytu i fajnych wspólokatorek :D
Anuula72
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 17:32
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Anuula72 »

Hej hej :) mnie rownież wysłał ZUS :( ale u mnie problem był z noga :( tak niefortunnie zlamalam nogę ze skończyło sie to opercja i rehabilitacja ktora trwa juz prawie rok ... Nigdy nie byłam w sanatorium i rownież nie wiem co mnie tam czeka ... :( ale jadę tam z myślą dobrej rehablilitacji gdyz mnie czeka ok 25 lat pracy ;)
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz

Szkoda Anulla bo chyba super by było jakby sie udało być razem w pokoju chyba nawet jesteśmy w podobnym wieku
Anuula72
Kuracjusz
Kuracjusz

Tez mi przykro z tego powodu :( ale o tyle masz lepiej ze będziesz juz wszytsko wiedziała jak tam jest...Jak tylko zajde to na pewno Ciebie poinformuje ;) A mozna wiedzieć skąd jedziesz ...? Ja jestem z Zielonej Gory ;)
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz

Anuula z częstochowy jestem ,ale to dziwne ze tak mało osób się tam wybiera no chyba że wogóle na forum nie zaglądają tylko my take nienormalne jestesmy ;) a tak wogóle to pewnie się już pakujesz wiesz wez jakieś balowe stroje bo dancingi i te sprawy :) pewnie poznasz
Anuula72
Kuracjusz
Kuracjusz

To chyba nie moje klimaty Sandrunia :D :( ale zobaczymy... ;) a juz żałuje ze nie jadę w Twoim terminie :( mysle ze byłoby ciekawie :D
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz

ale wiesz nic starconego mam nadzieje że będziemy miały jakiś kontakt :D już Cie lubie :D
Anuula72
Kuracjusz
Kuracjusz

zmieniaj termin i lecimy razem :lol: ;) :kwiat:
sandra15
Kuracjusz
Kuracjusz

ha ha żeby to było takie proste kobito ;)
Anuula72
Kuracjusz
Kuracjusz

Sandrunia ,a moze masz fb lub poczte ??? byłoby mi łatwiej napisac do Ciebie i opisać jak bedzie w Swieradowie ... ;)
ODPOWIEDZ