Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hej no ja też żałuje że nie bedziemy miały okazji się spotkać zawsze to milej jechać i już kogoś znać nie wiem jak Ty ale ja jade tam ze zus wiec naprawde nie wiem co mnie tam czeka podejrzewam ze pacjenci z nfz są napewno lepiej traktowani no ale nie gdybam zobaczymy co bedzie niestety ze wzgledu na mój kregosłup musze jechać chyba zus sie boi ze będe na zwolnieniach przesiadywać a tak wogóle to jak sobie pomysle ze czeka mnie jeszcze równe 20 lat pracy to i sie odechciewa wszystkiego sory tak mi sie na refleksje zebrało.Czekam na relacje i życze oczywiscie udanego pobytu i fajnych wspólokatorek
Hej hej mnie rownież wysłał ZUS ale u mnie problem był z noga tak niefortunnie zlamalam nogę ze skończyło sie to opercja i rehabilitacja ktora trwa juz prawie rok ... Nigdy nie byłam w sanatorium i rownież nie wiem co mnie tam czeka ... ale jadę tam z myślą dobrej rehablilitacji gdyz mnie czeka ok 25 lat pracy
Tez mi przykro z tego powodu ale o tyle masz lepiej ze będziesz juz wszytsko wiedziała jak tam jest...Jak tylko zajde to na pewno Ciebie poinformuje A mozna wiedzieć skąd jedziesz ...? Ja jestem z Zielonej Gory
Anuula z częstochowy jestem ,ale to dziwne ze tak mało osób się tam wybiera no chyba że wogóle na forum nie zaglądają tylko my take nienormalne jestesmy a tak wogóle to pewnie się już pakujesz wiesz wez jakieś balowe stroje bo dancingi i te sprawy pewnie poznasz