Amer-Pol Polańczyk 16.03

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jola34
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2019 21:27
Oddział NFZ: Lubelski

Amer-Pol Polańczyk 16.03

Post autor: Jola34 »

Witam !Czy ktoś ostatnio był w Amer-Pol?Może coś się zmieniło na lepsze ;) ?Pierwszy raz wyjeżdżam do senatorium a opinie o ośrodku raczej nie napawają optymizmem ;) Wiec będę wdzięczna za świeżutkie opinie z pobytu :)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Re: Amer-Pol Polańczyk 16.03

Post autor: p-siak »

Cześć, byłem w sierpniu, będzie dobrze o ile nie nastawiasz się na luksusy. Są pokoje super i ze 3 niefajne. Pozdrawiam.
Jola34
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuje za informacje 😉
piotrek111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 21:41
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: piotrek111 »

Cześć, byłem w Amer-Pol w Październiku ogólnie nieźle, jedzenie w miarę zabiegi ok tylko wybieraj pokój bez wykładzin dywanowych w tych wykładzinach buszują jakieś bakterie pół sanatorium chorowało na zapalenie gardła, Ci którzy mieli w pokojach linoleum nie chorowali.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
tomaszsanat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 12:54
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: tomaszsanat »

witam z tego co wiem to było najlepsze sanatorium w polańczyku więc cos tu mi nie pasuje jak byłem w plonie wszyscy chwalili amer pol
piotrek111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 21:41
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: piotrek111 »

Wszystko się zgadza sanatorium ok ja tylko stwierdzam fakt że coś było nie tak z tymi wykładzinami, po powrocie do domu trzy dni i objawy minęły.
Jeśli chodzi o zabiegi i wyżywienie to super ja gdybym miał jechać jeszcze raz to wybrałbym DEDAL
Pozdrawiam wszystkich.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

w Amer-Polu byłam we wrześniu 2018r i było OK, pokoje w miarę wygodne, ja miałam z balkonem od ulicy, były słoneczne i w miarę wygodne. Jeżeli będziesz miała jakiś wybór, to nie bierz pokoju na tzw wysokim parterze naprzeciwko gabinetów lekarskich, bo te codzienne 'pielgrzymki" na zabiegi i kolejki do lekarza pod drzwiami pokoju mogą być uciążliwe. Zabiegi w miarę OK, ja w trakcie zmieniłam sobie zabieg i nie było najmniejszego problemu, Pani Ordynator bardzo miła i otwarta na sugestie kuracjuszy odnośnie zmiany zabiegu. Wyżywienie ... ja nie narzekałam, dla mnie porcje wystarczające i smaczne. Można było skorzystać z pralki za niewielką odpłatnością, wtedy było to 5zł. Samo sanatorium fajnie położone, z jednej strony blisko do parku, z drugiej... blisko kawiarenek, gdzie można było np. wypić kawę, zjeść dobre ciastko, a po przeciwnej stronie wieczorem "serwowano" ostatni zabieg - parkietoterapię, więc wszędzie blisko :P Dobrze byłoby, gdyby był ktoś z samochodem, bo można byłoby robić ciekawe wycieczki po urokliwej okolicy ( sine wiry, połonina, ruiny zamku w Załużu i klasztoru w Zagórzu, Skansen w Sanoku..itp) Pozdrawiam i życzę udanego pobytu :D :kwiat: :kwiat:
Jola34
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi.Podniesliscie mnie na duchu 😉Bo już myślałam że czekają mnie ciężkie 3 tygodnie😉
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Post autor: szynszyl64 »

Witam i potwierdzam to co napisała Alaxa. Byłem w tym samym okresie z Alaxą i jeszcze paroma osobami zaliczyliśmy wszystkie miejsca z opisu.
Weź ze sobą paszport na wycieczkę do Lwowa. Naprawdę warto poświęcić jeden dzień na wyjazd.Zresztą sami cię zawiozą bo wycieczka jest autokarem.
Życzę miłego pobytu. Masz pytania pisz. Ci co byli na pewno doradzą albo odpowiedzą na pytania.
Pozdrawiam.
Jola34
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuje za wszystkie rady i sugestie .Paszport odbieram lada dzień ,wiec wycieczkę do Lwowa pewnie zaliczę .Ogolnie jest więcej dobrych opinie o tym senatorium ,wiec pewnie będzie Ok.Pozdrawiam😉
ODPOWIEDZ