Świeradów zdrój- St. Lucas,
-
karin555
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 paź 2013 20:05
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
do BarbaryS
-
forumowicz
Re: Świeradów zdrój- St. Lucas,
p.s korzystając z okazji:zapraszam do głosowania,w wolnym temacie jest watek królowa,król forum,nieważne dla kogo oddacie głos,ważne żeby frekwencja nie była niska,a zabawa jest przednia! pozdrawiam
Witam. Słyszałam o takich praktykach, jednak nie w st. Lucasie. Sprawa dotyczy zdaje się Wacława.
Pozdrawiam.
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2013 23:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
BarbaraS pisze:Z góry dziękuję. Bo jak widać ludziska coś milczą...
Z całym szacunkiem Basiu i JaneczkoJaneczka64 pisze:Po prostu załamka...NIkt nic nie wie ???
![]()
Proszę, odezwijcie się...Jaki tam jest lekarz, czy można wybrać zabiegi, skąd wziąć jakąś kawkę, skoro brak czajników- jakoś sobie przecież radziliście ludziska.
A druga sprawa to to, że ludziskom nie chce się szukać i zamiast podpiąć się pod istniejący temat, to zakładają nowy na ten sam temat
Mniejsza z tym, napiszę jeszcze raz.
St. LUCAS, Tak jak w innych postach żarcie daremne, same mielonki (t.z.w. przegląd tygodnia a nawet miesiąca, co najmniej dwa razy z tego mielonego mięsa trąciło PADLINĄ !!! ) Warunki mieszkaniowe, nawet nawet (np. z pokoju 1os. robią 2os, z dwójki zrobią trzy-cztero osobowy itp.) da się wytrzymać. Czajników wtedy nie można było mieć w pokoju, był tylko automat w recepcji. Co do parkingu, to kasowali wtedy 50zł za turnus, za dostęp do internetu też kasowali wtedy 50zł za cały pobyt lub 5zł za dzień. Aha za internet i parking nie wystawiali wtedy żadnego paragonu, a w połowie turnusu zapytałem żeby wystawili mi na te dwie rzeczy fakturę to do końca mnie zbywali, że księgowej niema, że komputery się popsuły i.t.d., i.t.p.
A teraz najważniejsze dla ciebie- REHABILITACJA, zapomnij o tym, że ci się polepszy po tym pobycie, bo rehabilitantów tam jak na lekarstwo (sam sobie robiłem krioterapię i ultradźwięki, po to żeby było szybciej i żeby dziewczyna co to obsługiwała troszkę odsapnęła). Jaki tam jest lekarz
W ciągu niecałych dwóch lat, byłem w trzech sanatoriach......... St. LUCAS statystycznie był najgorszym
Ale w tym wszystkim koleżanki i koledzy najważniejsze jest to, na jakich kuracjuszy się trafi
Powód: p.s. Właśnie dlatego nie scalam bo to daremna robotra. Jak sam piszesz ludziom nie chce się poszukać i dopisać do tego co istnieje. Dla mnie syzyfowa praca.
-
Janeczka64
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:31
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 4
No i co tu gadać...
Odpowiem w kwestii wątków.
Nie jestem informatykiem. Jednak nie wydaje mi się sensowne przeglądanie kilkuset stron ,jakie można znaleźć na forum. Od tego jest wyszukiwarka. I korzystałam z niej, bynajmniej nie wyskoczyło wiele opinii...
Jeśli idzie o Twoją opinię o st. Lucas- to jestem załamana. Nie twierdzę,że towarzystwo nie jest istotne. Jednak kiedy coś dolega, zabiegi są najważniejsze....
Z ciężkim sercem czekam więc na listopad.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Po powrocie napiszę ,jak ja odebrałam pobyt w st. Lucas..
Powód: Bardzo dobrze. Po wpisaniu Lucas mamy od razu wszystko o Lucas co jest na forum: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=lucas
-
Anuula72
- Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 17:32
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 0