Kołobrzeg SAN
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Kołobrzeg SAN
Byłam w SANIE na pobycie komercyjnym w marcu ubiegłego roku. Nie mniej jednak rozmawiałam z osobami które były na leczeniu z NFZ i ich opinie było bardzo pochlebne. W obiekcie trwał remont nieodczuwalny dla gości. Zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych, - 3-osobowych,i - 2-osobowych w studio. Pokoje dość przestronne z pełnym węzłem sanitarnym i dobrze wyposażone. W pokojach czysto, wymiana ręczników i pościeli na życzenie.
Wyżywienie smaczne i porcje są dość duże.
Bardzo dużym plusem jest basen solankowy i cała baza zabiegowa - wszystko w jednym budynku. Zabiegi wykonywane profesjonalnie.
W holu są dwa komputery z dojściem do internetu. Parkingi strzeżone po drugiej stronie ulicy i można negocjować cenę.
Ponadto na terenie ośrodka jest SPA i zakład kosmetyczno-fryzjerski. Jest również stół do bilarda i ping ponga.
Na parterze jest również mini bar oraz kawiarnia gdzie codziennie są wieczorki taneczne.
Koniecznie zabierz ze sobą pozytywne nastawienie i garść dobrego humoru bo to gwarantuje tobie udany pobyt.
Życzę intensywnej i udanej kuracji, miłego pobytu
Selene
Re: Kołobrzeg SAN
Wybieram się również do tego sanatorium, w tym samym terminie i interesuje mnie skąd jedziesz?