Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Z tym to cienko, Kudowa jest bardzo ciasna, mała przestrzeń miejska wśród gór. Tam jest nawet problem ze znalezieniem miejsca na chwilę. Ja jak jestem to korzystam z koperty,oczywiście jak trafi się wolną.
Janie gratuluję, mi marzy się Kudowa, ale czy spełni się moje marzenie.... być może niebawem się dowiem u mnie od wczoraj niezmiennie 817, pozdrawiam i gratuluję fajnych przydziałów
Witaj Dorotko, u Ciebie nadal cisza ??? nawet ja jak wchodzę na forum, to z nadzieją, że W KOŃCU się pochwalisz swoim przydziałem u mnie dziś 794. Pozdrawiam wszystkich oczekujących i gratuluję tym, co już dostali swoje wymarzone przydziały,
gratuluje janie przydziału Kudowy ,ja dzis wróciłem z rymanowa : porazka to mało powiedziane 90% ludzi chorowało mnie tez oczywiśćie dopadła grypa nic sie nie zmieniło w eskulapie ,co prawda pogoda była w miarę 2-3 stopnie codziennie trochę sniegu zielony domek pusto ,switeżianaka trochę ludzi teraz chyba przoduje switezianka jest super czysto wstęp wolny cny o złotówkę niższe teraz cierpliwie czekam na kołobrzeg pozdrawiam