Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziś sprawdzałam numerek mojej mamy (NFZ Wielkopolska)- 5134. Zastanawiamy się w rodzinie, kiedy może przypaść wyjazd. Czy jest możliwe, że to będzie maj lub czerwiec?
6 października 2011 r. numerek był dość odległy - 13620. Dziś, czyli 25 stycznia 2012 r. wynosi 5134, więc wniosek z tego, że szybko schodzą te numerki.
Czy może jest ktoś na forum, kto otrzymał skierownie w ostatnich dniach? Interesuje mnie na jaki teraz termi przysyłają skierowania?
NFZ Zachodniopomorskie rok temu zaczełam od nr 7833 dziś 421 w grudniu i styczniu bardzo szybko mijała kolejka, ale żadnej średniej wyliczyć się nida, wrzesień , pażdziernik i listopad tylko kilkadziesiąt numerków zeszło. Pozdrawiam z nad słonecznego Bałtyku Bunia
Witam. NFZ lubuskie.- Wniosek złożyłam w pażdzierniku 2010, zaczynałam z numerkiem 9360, dzisiaj jest 960. Dzwoniłam do NFZ, i wynika że wypadnie na marzec- kwiecień, a to znaczy że "załapię" Święta Wielkanocne . Więc poluję na zwroty, może uda się wcześniej, przed świętami. Pozdrawiam wszystkich.
Pytanie do Gaby ...jedziesz do sanatorium w lutym..piszesz ,że czekałaś na skierowanie 12 m-cy....napisz jaki dostałaś w powiadomieniu czas oczekiwania u mnie napisali 15 m-cy .A u Ciebie?
Witam wszystkich.Jestem z Małopolski złożyłam wniosek w listopadzie, mój numer początkowy to ponad 48 tysięcy, obecnie mam 44 tyś. z hakiem i czekać będę aż do przyszłego roku .Według moich obliczeń w maju minie 18 miesięcy więc wielce prawdopodobne że wyjadę na jesieni. Pozdrawiam