Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Jak już się przyzwyczaiłam do mojego skierowania od 28.05 do 18.08. Szczawno Zdrój. W zaistniałej sytuacji myślę, że termin mi się wydłuży , tylko ciekawe czy do tej samej miejscowości pojadę czy dadzą nowy termin i inną miejscowość. Jakby ktoś dzwonił do NFZ to bardzo proszę o informację. Ciężko będzie się dodzwonić bo teraz po informacje dobijać się będą ci którzy już mieli wyjechać. Cóż siły wyższe, żeby tylko zdrowie było to tragedii nie ma.
" Jeżeli pacjent posiada potwierdzone przez oddział wojewódzki NFZ skierowanie na leczenie uzdrowiskowe, które ma się rozpocząć po 14 marca 2020 roku – powinien pozostać w domu - poinformowała Małgorzata Koszur, rzecznik Zachodniopomorskiego NFZ - Skierowanie do sanatorium będzie mogło być zrealizowane w późniejszym terminie, z zachowaniem obecnego miejsca w kolejce oczekujących. Szczegółowych informacji udzielą oddziały wojewódzkie NFZ - dodaje. Prezes NFZ również prosi, żeby przekazać tę informację każdemu, kto miał się udać na leczenie."
Pozdrawiam i miłej nocki życzę.
Witam. Dzisiaj otrzymałam wersję papierową skierowania do sanatorium. Zadzwoniłam do Funduszu bo przeczytałam na stronie przeglądarki, że wszyscy co otrzymali skierowania muszą odesłać. Niestety to prawda, muszę odesłać z pisemkiem, " że proszę o zmianę terminu ze względu na koronawirusa" bo by nie wiedzieli czy to nie jest osobista rezygnacja. Czekamy dalej .