Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cóż Ewaszku... nie widać światełka... Przeraża mnie ludzka nieodpowiedzialność. Właśnie w mojej miejscowości zaczął się "wysyp" zachorowań. Pewna pani chodziła tydzień do pracy w dość sporej firmie z objawami duszności, ponoć myślała że jest przeziębiona. Jakby tego było mało jako "wisienka na torcie" zjawiła się na SOR. Po dwóch tygodniach są niestety efekty...
Mama rozmawiała ze sąsiadka -telefonicznie .
Przyjechali tez Holendrzy i Belgowie i mimo Nakazu Kwarantany lataja po Marketach bo przywieźli euriszo i rozpoczęli ciąg dalszy budów bo jest ciepło.
Ciekaw jestem ile zostanie odnotowanych zachoroań w Naszej Gminie
a ilu wyląduje na "Górce" przez czyjąś głupotę