Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze: 26 mar 2020 16:23
Felice w tym temacie nie mówimy o nieskazitelności.
Nikt taki nie jest
Dobre wychowanie i panowanie nad swoimi emocjami nie ma nic z tym wspólnego.
A chmury od czasu do czasu przesuwają się nad każdym człowiekiem
Hm,właśnie. Dobre wychowanie i panowanie nad emocjami. Mój ukochany idol śpiewał że ...ktoś słowem złym zabija tak jak nożem . Nie zabijaj to powinno być motto forum.
Za wszelkie błędy językowe czy ortograficzne przepraszam. Leżę sobie wygodnie w ciepłym łóżeczku i piszę z telefonu a on jak wszyscy wiemy jest najmądrzejszy i zawsze musi coś pozmieniać
W tym czasie zarazy szczególnie powinniśmy być dla siebie mili. Teraz gdy dla niektórych to forum jest czasami jedynym kontaktem z innymi ludźmi nie odrzucajmy nikogo. Pomóżmy sobie nawzajem przetrwać. To taka moja prośba do wszystkich .
Ale ci dobrze
Fajnie, ze w chwili panowania tej wstrętnej zarazy są te telefony i możliwość dobrej zabawy na forum......
bez złośliwości, jadu i niedobrych emocji
Hej Dziewczyny
Amen ?
A postscriptum ?
Mam propozycję. Na pewno pomożemy Forum przetrwać, bo frekwencja murowana.
Proponuję ujawnienie wszystkich zdjętych i wycofanych postów z Forum, będzie łatwiej. Od jego początku. Popieracie?
Pozdrawiam