Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia to Twoje śniadanko przypomniało mi niedawny pobyt w Barbarce, gdzie właśnie zjadałem jajka sadzone, boczek lub jajecznicę z kiełbaskami na każde śniadanie i oczywiście kawę i sok w nieograniczonej ilości. Pozdrawiam wszystkich.
Witam Was ..
A mnie dzisiaj spotkało coś miłego .Nasz Pan od którego zawsze bierzemy kwiaty dowiedział się że siedzimy zamknięci na furtce zostawił pęk tulipanów...Mnie osłodził dzień a sam chyba boryka się ze sprzedazą .Ciężki czas ten koronowany wywiłał .Pięknego dnia Wam życzę i siedzcie w domu ..
Witam,nie dość że kawka z rana to jeszcze śniadanko a potem coś dla oka i ducha-kwiaty pięknie Zaczęliście dzień Kochani i Niech Dobry Humor Was nie Opuszcza mimo tak trudnego czasu,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam