Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze: 28 mar 2020 18:46
Medi tylko od nas zależy nasze i otoczenia bezpieczeństwo .To co się słyszy jak ludzie podchodza do tego tematu to włos się jerzy na głowie .Dopiero jak uderzy to w nas samych zaczyna nam się lampka czerwona świecić Sasiad musi "strasznie kochać swoją rodzinnę"że na kwarantannę wrócił do domu a nie do ośrodka wyznaczonego przez służby.
Informacje o tym, jak powinna wyglądać 14-dniowa kwarantanna domowa GIS zamieścił na stronie i w mediach społecznościowych.A on przekraczając granice też pewnie został o tym poinformowany .
Eluniu jakie służby ?? Właśnie się dowiedziałam że znajomi w tamtą niedzielę przekraczali granicę ....nikt ich nie niepokoił ,żadnego mierzenia temperatury .W Polsce znajoma musiała się dopraszać o wytyczne co do postępowania sanepid .Zachowywali się tak jak by im niepotrzebnie d*** zawracała
peonia1959 pisze: 29 mar 2020 14:40
Maryann w moim sklepiku osiedlowym właścicielka podała numer telefonu osobom starszym, dzwonią podają listę zakupów, Mąż właścicielki roznosi zakupy z rachunkiem do poszczególnych osób. Zakończyły się codzienne wycieczki po 2 bułeczki. Jeśli chwilowo nie dysponują gotówką, zakupy idą na zeszyt.
Tak prawdę powiedziawszy to taki system przydałby się dla wszystkich i w dużych sklepach też .Wielki problem rozwieźć ulotki po wsi Ja chętnie bym z domu nie wychodziła (bo nie muszę ) zapłaciłabym przelewem byle mój sklep ulubiony przytargał mi zakupy za bramę
Ps.Dostawca mógłby liczyć na napiwek
U mnie brama na całą szerokość non-stop otwarta to nie musi rzucać .Mam dwa leniwce w domu :męża i syna (żadnemu się nie chce bramy po sobie zamknąć) Wczoraj mój mąż wrócił do domu zbulwersowany .Tyle się mówi o izolacji i tak dalej ,a panienki-nastolatki jak łaziły godzinami po mieście tak łażą .A policja samochodami jeździ i nawet im się nie chce okna w samochodzie otworzyć żeby zbesztać towarzystwo . I nie są to spacery we dwie zapewniam .
Witam,może przydałby się model Indyjski-policja wymierza karę za nieuprawniony pobyt na ulicy i leje delikwentów pałami Pozdrawiam i Cierpliwości Wszystkim na kwarantannie