Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie. Dostałem przydział do Polańczyka na 20 lutego. Może ktoś orientuje się w kwestii dojazdu z Puław lub Lublina. Może ktoś jedzie własnym autkiem w tamtą stronę Poza tym proszę o opinie i wrażenia osób, które już tam były. Jadę pierwszy raz i jestem zupełnie "zielony" Pozdrawiam. Czekam na Wasze wpisy
Dla Rysia.
Wyjazd by musiła być 19,02,2012.PKS
PKS-relacja :WARSZAWA ZACHODNIA D.A. - SANOK D.A(pośpiech)
Odjazd :Lublin D.A -00;35
Do Sanoka D.A - 05;05
PKS-relacja; SANOK D.A - POLAŃCZYK (normalny)
Odjazd: Sanok D.A - 05;40
Do Polańczyk - 06;51
I to połończenie chyba by Ci Rysiu najbardsziej odpowiadało.
Jesteś z rana na miejscu wszysko sobie sopkojnie załatwisz .
Życze miłego odpoczynku .
PS:(małgoś-gosienka)
Ja sie wybieram tylko jeszcze nie wiem kiedy.Zadzwoniłam w piątek do ZUS , pani mnie poinformowała że mam przyznane sanatorium ale nie chciała powiedzieć kiedy.Powiedziała tylko że na przełomie miesiąca.
Czy ktoś wybiera się do Polańczyka w połowie marca? Dostałam sanatorium PLON ( od 15 marca, ZUS), zastanawiam się jak tam jest... Czekam na jakieś wieści i cieplutko pozdrawiam wszystkich
a ja dalej nie wiem kiedy jade do tego Polańczyka.Musze chyba jutro iść do zus.Przez telefon tylko potwierdziła Pani że to Polańczyk i na przełomie miesiaca , myśle ze to chodzi o 15 marzec
jagusiaszk pisze:Czy ktoś wybiera się do Polańczyka w połowie marca? Dostałam sanatorium PLON ( od 15 marca, ZUS), zastanawiam się jak tam jest... Czekam na jakieś wieści i cieplutko pozdrawiam wszystkich
Byłem równy rok temu, było super,chętnie bym tam wrócił.Jedyne co mnie w........ło to facet który prowadził dyskoteki,totalne dno