Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie sądziłam nigdy że będę cieszyć się z powodu zwolnienia kolejki...Ufff..
Teraz tylko trzeba chować się do skutku przed tą zarazą aby doczekać się turnusiku.
Zdrówka.
Trzymajcie się kochani Podlasianie.
Nasze wagoniki kolejek utknęły w w różnych miejscach. Obyśmy w nich przetrwali w zdrowiu .Czas i miejsce dotatcia są w takiej sytuacji już mało istotne.
Nie wchodźcie z domów!!! Czas zatrzymać tego potwora z Chin!!!
Siedzimy w domu.Szwendamy sie tylko po naszym podwórku,bo można pierd... dostać ..ileż można sprzątać...Rozenkowa byłaby zadowolona....chyba ..oczy boleją od gapienia się w lapka.Kto nie ma podwórka,niech wychodzi na balkon i tyle w temacie.
Damy radę
Oby tylko WSZYSCY zastosowali się do zaleceń.
Zdrowia i wytrwałości
Niestety nie wszyscy się stosują ....
U mnie tylko balkon. Dzisiaj było odstępstwo bo chlebek i owocki trza było uzupełnić. Odbyło się szybko,csprawnie i z zachowaniem najwyższej ostrożności.
Pozdrawiam
Wiadomo,jeść trzeba. Trzeba robić przemyślane zakupy..na kilka dni....żeby nie latać po parę razy na dzień...człek nie przyzwyczajony do takiej sytuacji ale sie da. Mi dzisiaj papryki się zachciało a w sklepie nie było
Damy radę!!!!
Hej,hej!
Mam i ja!
Numer w kolejce: 17035
Przybliżony czas oczekiwania -około 20 miesięcy
Stawiam na to,że najwcześniej pojadę za 3 lata....jeżeli pojadę
Ostatnim razem zaczynałam od 22 tysięcy chyba