Pozwólmy Forum przetrwać

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Pozwólmy Forum przetrwać

Post autor: Dzia_dek »

Na stronie Forum pojawiają się najczęściej reklamy produktów ze stron,
które przeglądaliśmy wcześniej. U mnie np. w tej chwili, to reklamy sprzętu
sportowego i turystycznego oraz odzieży. Forum pomagamy przetrwać nie
wtedy gdy kupujemy towary z wyświetlanych na reklamach stron, ale tak
jak napisał Sztani, właśnie wtedy gdy nie blokujemy wyświetlających się,
na stronach forum, reklam.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Pozwólmy Forum przetrwać

Post autor: sztani »

Hipokryt pisze: 19 kwie 2020 12:52 U mnie na stronie Forum najczęściej pojawia się reklama firmy sprzedającej używane komputery i telefony aby młodzi mogli wykorzystać sprzęt do zdalnej edukacji.
Czy kupując takie towary pomagamy Forum przetrwać?
Każda reklama generuje jakieś korzyści dla właściciela strony internetowej a w tym przypadku Właściciela Forum . Mogą to być ""korzyści "" aby forum mogło istnieć . Nie sądzę aby były to kokosy raczej hobby . Choć by poczta mailowa jest za darmo ale są też reklamy. nawet napisane jest ,że za darmo korzystasz w zamian za reklamy. Dużo spraw jest powiązanych z reklamami i opłatami za korzystanie z serwera. nie będę rozwijał w tej chwili marketingu z tym związanego . a na koniec czy wszystko co oglądamy w reklamach kupujemy ? My z forum korzystamy za darmo .ale ktoś(Administrator) jakieś opłaty ponosi. :) reklamy może w jakimś stopniu pomagają przetrwać Forum i Właścicielowi
Czy kupując takie towary pomagamy Forum przetrwać? sam sobie odpowiedz na moim zdaniem mało poważne pytanie. :) pozdrawiam Hipokrycie
przy odrobinie empatii można zrozumieć sens tego co we wcześniejszych postach pisałem .
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Po