Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy to Alma 1 Czy 2 damy rade Najważniejsze żeby ludzie byli oki:) Jak narazie jest super ( rocznikowo ) hihi więc ja jako stara babcia zabiore ze sobą kart, eurobiznes i skrable ))
Witam wszystkich wczasowiczów zaczynających turnus od 5.11 dziś dzwoniłem do jantar z kilkoma pytaniami, odp.była następująca parking 48 zeta,TV 23 zeta, kibel darmocha,:) Zakaz palenia,na terenie Hotelu. Pić można, ... można,palić nie bardzo. co ja biedny zrobię . ściemek 33 L. Oj.chyba będzie się działo.
Hm więc na tv się złożymy i zrobimy z 1pokoju sale telewizyjna palić będziemy po katach hihi auta nie posiadam więc luzik a po wpisach zastanawiam się czy my naprawdę jedziemy
się leczyć
Ja tam nie wiem, na telewizor się nie dokładam ponieważ, przywiozę swój. palić muszę ( Lekarz zalecił ) zabraniać mi nie wolno, bo jak nie pale to się denerwuj, jak się denerwuje to ciśnienie mi skacze. ZUS mnie skierował, chyba aby mnie uzdrowić, a nie wykończyć. Zgodzicie się chyba ze mną ? Pytanie skierowane tylko do palących.