Pozwólmy Forum przetrwać

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Pozwólmy Forum przetrwać

Post autor: ewasz »

Otóż to Gieniu, mam takie samo odczucie.
Bożenko, w moim wpisie być może zbytnio wybiegłam do przodu myślami i ubiegłam pewne zachowania. Być może to dobrze a może niekoniecznie 🤔 czas zweryfikuje.
Pozdrawiam 😊
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

BozenaMat pisze: 24 kwie 2020 13:21
GIENIA pisze: 24 kwie 2020 08:02 A co do osób , które w tym momencie tylko czytają , piszę o aktywnych wcześniej forumowiczach , to ...... :oops:
Nie rozumiem Gieniu dlaczego zakłopotanie i nutka krytyki? Może osoby wcześniej aktywne, a teraz tylko czytające mają jakieś problemy i po prostu żadnej weny, by cokolwiek napisać? Może realność zbyt przytłoczyła i nie chcą tych swoich problemów wylewać na Forum? Może po prostu chcą w ciszy i w samotności powalczyć z kłopotami? A może po prostu chcą tak najzwyczajniej chwili samotności?

Nie oceniajmy, nie nalegajmy, niech każdy sam decyduje na ile i jak chce być. Jedni mając problemy lgną do ludzi, inni wręcz odwrotnie…. Ot różnokolorowość społeczeństwa :)

Wszystkim życzę pięknych chwil :)
Dokładnie Bożenko tak jest. :kwiat: (Uderz w stół to nożyce odezwą się. :oops: Sama ostatnio to przechodziłam.)Czasami jest taka NIEMOC.Czytanie daje radość lecz na własny post brak sił .Są różne sytuacje i choroby.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Forum Nasze Sanatorium ma charakter nie tylko informacyjny, ale jest taka różnorodność tematów, że każdy z Forumowiczów z pewnością znajdzie coś dla siebie. Czasami piszemy może niezbyt zrozumiałym językiem, bo każdy z nas jest inny, ale jeżeli ktoś ma wątpliwości o co autorowi chodziło,
to ma możliwość dopytania. Każdy z nas próbuje coś napisać, czasami to wychodzi świetnie, a czasami może trochę zakalca przypominać, ale chodzi o wspólną zabawę i wzajemne zrozumienie. :P :roll:
Najważniejszy jest moim zdaniem w tej chwili fakt, że jesteśmy tu razem i wzajemnie się wspieramy, dzielimy się trudnymi i problematycznymi sprawami, które w naszym życiu mają miejsce. Możemy też pogadać o tych tematach czasami niewygodnych, ale dobrze jest na nie spojrzeć z przymrużeniem oka i nie zagłębiać się w nie za mocno albo po prostu się pośmiać :P
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

👏 Andzia 😁
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję, a teraz szczególnie dobrze jest nam razem na Forum,
zawsze szybciej czas płynie :geek:
i nie myśli cały czas o pandemii,
bo zwariować by można było :twisted: ,
a tak trochę rozmowy,
muzyki i dowcipów
i jest dobrze :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak jeszcze chciałam przeprosić za brak przecinków i kropek :kwiat: :serce: :kwiat: ,
bo wzrok już nie ten, a na badanie do okulisty to muszę jeszcze zaczekać
i po pandemii może w roku 2022 uda mi się do niego dostać :o :D
chyba, że prywatnie to będzie bardzo szybko :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

sztani pisze: 19 kwie 2020 15:00 (...)
Czy kupując takie towary pomagamy Forum przetrwać? sam sobie odpowiedz na moim zdaniem mało poważne pytanie. :) pozdrawiam Hipokrycie
przy odrobinie empatii można zrozumieć sens tego co we wcześniejszych postach pisałem .
Bardzo Dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia (zgodnie z dobrym zwyczajem forumowym) :D :kwiat:
A jak "pozwolić Forum przetrwać"? Wystarczy tylko cokolwiek ciekawego napisać, niekoniecznie we własnym temacie :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Więc napiszę tak - może nie będzie to ciekawe ale podkreślam , że szanuję zdanie naszego Sztaniego i nie tylko jego , założył ciekawy i przede wszystkim szczery temat i chwała mu za to .
I jeszcze coś - Hipokrycie możesz przestać czepiać się Sztaniego i innych forumowiczów ? Uśmiechnij się człowieku w końcu i daj na luz , innym też będzie lżej bo oni również mają swoje problemy . Pozdrówka :)
ODPOWIEDZ