Hotel Paradise

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Hotel Paradise

Post autor: dani888 »

Witam Was . Jak w temacie - oglądaliście ten reality show ?
Oglądałam od początku do końca pierwszą edycję i czekałam z niecierpliwością na drugą ale okazało się , że z powodu konowirusa TVN zrezygnowało z emisji tego show albo może odbędzie się .......kiedyś :shock: . Druga edycja jest nagrana (wszystkie odcinki) więc co za problem puścić ją na antenie TVN skoro właśnie z powodu pandemii ludzie ten reality show oglądają ? Miało być od 20-go kwietnia ale nie będzie , co Wy na to , kochani ? Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi :kwiat: :serce: .
Gość

Re: Hotel Paradise

Post autor: Gość »

Hej Dani.
Oglądałam jeden odcinek, no prawie. Z niedowierzaniem. Kompletnie nie moja bajka. Mam nadzieję, że moja córka po pierwsze nie będzie nadużywać makijażu i robić rybnych warg, po drugie nie sprezentuje mi zięcia kopiuj wklej men z programu. Nie znoszę intryg i udawanej sympatii.
Ale każdy lubi inne programy, inną rozrywkę, wreszcie różnych ludzi. Cieszę się, że dobrze się bawiłaś i pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Hotel Paradise

Post autor: dani888 »

MAJECZKO w tych czasach ogląda się to co choć odrobinę zrelaksuje i pozwoli zapomnieć o kłopotach choć na chwilę . Te rybie usta też mnie troszkę zaskoczyły ale dało się przełknąć :) . Z drugiej strony to była nowość , nawet z ciekawości to obejrzałam . z początku byłam na ,,nie'' ale później oswoiłam się . Cóż , każdy ma tzw. swoje.. Pozdrawiam cieplutko :kwiat: :serce: .
ODPOWIEDZ