Nowe Łazienki Mineralne Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Re: Nowe Łazienki Mineralne Krynica Zdrój

Post autor: xzibi »

Jednak co Chłop to Chłop.Nie bez powodu piszę z dużej litery.Z nami można wszystko...
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Orientuje się ktoś jak jest z ręcznikami w tymże sanatorium?
Mana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 07:47
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: Mana »

Ręcznik to najlepiej miec swój ;)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiadomo, że swój ale mi chodziło o taki na zabiegi czy basen jestem po operacji i chcę zabrać minimum.
Rebis
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 13:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Rebis »

Witajcie,
Byłam w Nowych Łazienkach w sty/lut 2012, w piękną mroźna zimę. Krynica była oczywiście cudowna. Sanatorium jest rzeczywiście bez rewelacji ale nie najgorsze. Wszystko zależy od tego czego się oczekuje i oczywiście od nastawienia. Ja miałam pokój 2 os. z łazienką. Sublokatorkę poznałam w kolejce do siostry przełożonej i razem wyprosiłyśmy tę łazienkę. Potem kupiłyśmy im jakąś kawę i wino. Generalnie trzeba przyjechać jak najwcześniej, najlepiej dzień wcześniej bo ta kolejka to porażka. Nie wiem jak jest w innych sanatoriach ale ja tam przyjechałam ok 12, do pokoju weszłam ok 18, do lekarza dostałam się na drugi dzień i zabiegi zaczęłam dopiero na trzeci dzień po przyjeździe. Ci co byli rano, byli dzień do przodu, dlatego warto. Poza tym basen najbliższy jest w Wojskowym ( kawałek pod górkę) a ręczniki w łazienkach o ile ma się pokój z łazienką( jeden ręcznik na cały turnus). Nie wiem czy są :D w tych pokojach gdzie korzystać trzeba z łazienki na korytarzu. Za TV się płaci, czajniki są na korytarzach. Ale za to jedzenie było niezłe. Ja standardowo na diecie odchudzającej - miałam mnóstwo surówek. :D
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rebis pisze:Witajcie,
Byłam w Nowych Łazienkach w sty/lut 2012, w piękną mroźna zimę. Krynica była oczywiście cudowna. Sanatorium jest rzeczywiście bez rewelacji ale nie najgorsze. Wszystko zależy od tego czego się oczekuje i oczywiście od nastawienia. Ja miałam pokój 2 os. z łazienką. Sublokatorkę poznałam w kolejce do siostry przełożonej i razem wyprosiłyśmy tę łazienkę. Potem kupiłyśmy im jakąś kawę i wino. Generalnie trzeba przyjechać jak najwcześniej, najlepiej dzień wcześniej bo ta kolejka to porażka. Nie wiem jak jest w innych sanatoriach ale ja tam przyjechałam ok 12, do pokoju weszłam ok 18, do lekarza dostałam się na drugi dzień i zabiegi zaczęłam dopiero na trzeci dzień po przyjeździe. Ci co byli rano, byli dzień do przodu, dlatego warto. Poza tym basen najbliższy jest w Wojskowym ( kawałek pod górkę) a ręczniki w łazienkach o ile ma się pokój z łazienką( jeden ręcznik na cały turnus). Nie wiem czy są :D w tych pokojach gdzie korzystać trzeba z łazienki na korytarzu. Za TV się płaci, czajniki są na korytarzach. Ale za to jedzenie było niezłe. Ja standardowo na diecie odchudzającej - miałam mnóstwo surówek. :D
I o taką odpowiedź mi chodziło.Rebis dzięki :)
ODPOWIEDZ