Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oczywiście mowa była o ostatnich świętach Wielkanocnych
a przed nami majówka i z tej okazji...
... zamiast gdybać czy szukać kamerek można wsiąść w auto, przyjechać do tego parku i pochodzić po alejkach Jeżeli już nie są odgrodzone taśmami z powodu remontu tudzież wirusa
No niestety u mnie to już nie jest kwestia wsiąść w auto i przyjechać. Ten czas bezpowrotnie minął Obecnie pozostaje wyprawa z przesiadką ogólnodostępnymi środkami transportu.
Absolutnie nie wolno jeszcze korzystać z publicznych środków komunikacji dalekobieźnej bo to zbyt niebezpieczne
Kto chce odwiedzić Busko ten wyrusza własnym autem.
Paliwo najtańsze od wielu lat
Hipokryt, oczywiście, że tylko samochodem, bo obecnie najbezpieczniej, żeby się "koroną" nie zarazić,
ale tak o cenie paliwa wspomniałeś to taki "suchar" pewnie, ale mi się przypomniał:
Brunetka mówi do blondynki:
- Ostatnio znowu podrożała benzyna.
- Nic nie szkodzi ja i tak zawsze tankuję za 50 zł.
Słoneczko mam nadzieję, że wszelkie środki ostrożności zachowujesz jadąc autobusem,
a współpasażerowie również, bo to bardzo ważne, aby wzajemnie się nie narażać
na niepotrzebny stres lub "odpukać w niemalowane" w wirusa
Sloneczko,
to dobrze, że tak jest, bo wszyscy wzajemnie powinniśmy wiedzieć i rozumieć,
że środki ostrożności, jak maseczki i odległości są wprowadzone z myślą o naszym zdrowiu
A my czekamy na wyjazd do Buska i oby jak najszybciej udało nam się tam dotrzeć:P